Κατήγγειλε επιβάτη που αυνανιζόταν σε πτήση και το πλήρωμα την «κορόιδευε»

Η 26χρονη ζήτηση αποζημίωσε από την αεροπορική εταιρεία κάτι που δεν έγινε δεκτό… μέχρι που δημοσιοποίησε την ιστορία της

Μία 26χρονη γυναίκα όχι μόνο προσπάθησε να διαχειριστεί το θυμό της, επειδή ένας άντρας αυνανιζόταν δίπλα της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, αλλά και να αντιμετωπίσει την αντίδραση του πληρώματος που όταν έμαθε το περιστατικό, άρχισε να την «πειράζει».

Η 26χρονη Genevieve Pascolla, βρισκόταν σε πτήση των United Airlines, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λονδίνο – Σικάγο, όταν, ξαφνικά, ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι δίπλα της, υπήρχε ένας άντρας, ο οποίος «πείραζε» τον εαυτό του κάτω από μία κουβέρτα.

Σοκαρισμένη από αυτό που βίωνε, η 26χρονη, ειδοποίησε αμέσως τα μέλη του πληρώματος, προκειμένου να τους ενημερώσει γι’ αυτό το περιστατικό.

Αλλά αυτό που ακολούθησε δεν το περίμενε με τίποτα!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, το πλήρωμα με το που ενημερώθηκε για το περιστατικό άρχιζε να την «περιράζει» και να αστειεύεται μαζί της, λέγοντας για παράδειγμα ότι ο άντρας προέβη σ’ αυτήν την κίνηση «εξαιτίας της» και επειδή του άρεσε πολύ σαν γυναίκα.

Η 26χρονη Genevieve Pascolla, υποστήριξε, επίσης, ότι ο άντρας κατάφερε να «τελειώσει» ανενόχλητος, τη στιγμή που στο διπλανό κάθισμα υπήρχε ένα μικρό παιδί.

Η ίδια αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της στα social media αναφέροντας:

«Στη συνέχεια, μέλη του πληρώματος αρχίσαν να με κοροϊδεύουν και να μου κάνουν ερωτήσεις του στιλ: “τι άρωμα φοράς”, δικαιολογόντας τη συμπεριφορά του άντρα, ότι η κίνηση αυτή οφειλόταν στο γεγονός ότι “είχε πιει λίγο κρασί”».

Η ίδια στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αεροπορική εταιρεία, ζητώντας μάλιστα αποζημίωση αλλά αντ’ αυτού δέχθηκε αυτό το μήνυμα:

«Και πάλι, ζητώ συγγνώμη για την άβολη κατάσταση που βιώσατε, εκτιμώ ότι επιλέξατε την United για το ταξίδι σας και ελπίζουμε ότι το επόμενο ταξίδι μαζί μας θα είναι μια πιο θετική εμπειρία».

Με τα πολλά, η Genevieve κατάφερε, τελικά να λάβει πίσω το μισό από το αντίτιμο του εισιτηρίου της με τη μορφή κουπονιού, αφού δημοσίευσε την εμπειρία της στο Twitte

Μπορεί επίσης να σας αρέσει