ΚΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ έναντι 5ης ΥΠΕ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ στον Γ. ΚΟΥΜΙΩΤΗ: Έδωσε πόνο για Κέντρο Υγείας, ναυαγοσώστες και εργολάβους

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημότες του να εμβολιαστούν και πρώτα απ’ όλα οι επαγγελματίες, όπως τόνισε… Ο Δήμος ένα απέραντο εργοτάξιο, με 11 προτάσεις έργων στον πρόγραμμα “Τρίτσης”, εκ των οποίων τα 5 έχουν ήδη εγκριθεί…”

Καυστικός τόσο έναντι της 5ης ΥΠΕ για το κατεστραμμένο, όπως το χαρακτήρισε, Κέντρο Υγείας, όσο και έναντι των υπουργείων είτε για τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η αλλαγή πλαισίου για τους Ναυαγοσώστες, είτε για τις εκπτώσεις των Εργολάβων, εμφανίστηκε το πρωινό της Πέμπτης δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου Παναγιώτης Κουτσάφτης, μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη.

Ο κ. Κουτσάφτης, ασκώντας έντονη κριτική για τα παραπάνω θέματα, αναφέρθηκε και στα εν εξελίξει έργα της περιοχής, η οποία όπως είπε είναι ένα απέραντο εργοτάξιο, ενώ αποκάλυψε ότι για το πρόγραμμα “Τρίτσης” έχουν προταθεί από τον Δήμο 11 έργα, εκ των οποίων τα 5 έχουν ήδη εγκριθεί.

Τέλος, ο δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημότες του να εμβολιαστούν και πρώτα απ’ όλα οι επαγγελματίες, όπως τόνισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει