Και νέες πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές αλλά και ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Βόλου

Αντιδήμαρχος Σταυρίδης: “Η συντήρηση κρίθηκε απαραίτητη. Έγινε πλήρης αποξήλωση του παλαιού τάπητα και επιστρώθηκε εκ νέου με νέο διπλό τάπητα προκειμένου να βελτιωθεί η προσπελασιμότητα σε αυτές”

Πιστή στην δέσμευση της για μία τουλάχιστον σύγχρονη, αισθητικά αναβαθμισμένη και, κυρίως, ασφαλή παιδική χαρά σε κάθε συνοικία και κάθε τοπικό διαμέρισμα, η Δημοτική Αρχή του Βόλου, δια του εκτελούντος χρέη Δημάρχου, Θάνου Θεοδώρου, υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο (προϋπολογισμού μελέτης 128.300,00 ευρώ) και ξεκινούν οι εργασίες για τη διαμόρφωση παιδικών χαρών στην οδό Λεμάν, στις Νέες Παγασσές και Πλατείας Λαμπράκη, στη Νέα Ιωνία.

Ο χρόνος παράδοσης του έργου προβλέπεται σε δύο μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος Βόλου και η Τεχνική Υπηρεσία έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής την κατασκευή επτά παιδικών χαρών. Στον Άγιο Κωνσταντίνο, στη Χιλιαδού, στα Άνω Λεχώνια, στην Αγριά, στην Πορταριά, στο Κατηχώρι, στη Ν. Αγχίαλο.

Όλες αυτές έχουν πιστοποιηθεί αλλά και κάποιες παλαιότερες, μετά τις αναγκαίες παρεμβάσεις, όπως αυτή στο Ν. Δέλτα, στον Άγιο Νεκτάριο, στη Μελαγκόμα, στο Ν. Δέλτα (Σαρακηνού – Δαμασκηνού).

Το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή και τρίτης παιδικής χαράς στο Σέσκλο.

Ασφαλτοστρώσεις

Στο μεταξύ σημαντικές παρεμβάσεις ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες σε πολυσύχναστους, κεντρικούς δρόμους του Βόλου, από το Τμήμα Οδοποιίας της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης των οδών  Ζάχου με Παγασών καθώς και στον κόμβο της Παρασκευοπούλου με Φυτόκου. Όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Θανάσης Σταυρίδης, η συντήρηση αυτών των οδοστρωμάτων κρίθηκε απαραίτητη, γιατί είχαν μεγάλες φθορές εδώ και αρκετά χρόνια. Έγινε πλήρης αποξήλωση του παλαιού τάπητα και επιστρώθηκε εκ νέου με νέο διπλό τάπητα προκειμένου να βελτιωθεί η προσπελασιμότητα σε αυτές.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει