Κεφαλογιάννης στο Marconi 96,1: Τραγική η φιγούρα του πρωθυπουργού

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Είναι δυνατόν μετά από τόσες μέρες ένα κράτος να μην ξέρει πόσοι είναι οι αγνοούμενοι;”

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον ίδιο προσωπικά τον πρωθυπουργό, άσκησε μέσα από το Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και την εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, ο επικεφαλής της ευρωομάδας της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, στον απόηχο της εθνικής τραγωδίας, χαρακτηρίζοντας, όπως δήλωσε αυτολεξεί, την φιγούρα του πρωθυπουργού τη μοιραία νύχτα ως τραγική.

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φάνηκε για άλλη μία φορά η αδυναμία του κράτους, του κρατικού μηχανισμού και η έλλειψη συντονισμού, με τραγικά αποτελέσματα, πραγματικά τραγικά. Καταγράψαμε άλλο ένα αρνητικό ρεκόρ, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο”, είπε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Ο τρόπος που δικαιολογείς κάτι πολλές φορές είναι πιο άσχημος και πιο τραγικός και από την πράξη αυτή καθ’ αυτή. Δηλαδή ο τρόπος που το ελληνικό δημόσιο, οι υπηρεσίες, η ελληνική κυβέρνηση, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αυτό το τραγικό γεγονός, πραγματικά δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες και μια αν θέλετε συμπεριφορά, η οποία εξαγριώνει και τον πιο ήπιο χαρακτήρα που μπορεί να ακούσει αυτά τα οποία η κυβέρνηση ισχυρίζεται και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτό το γεγονός και την επόμενη μέρα των δραματικών αυτών καταστάσεων που ζήσαμε στην ανατολική Αττική”.

Ο πρώην υπουργός έκλεισε διερωτώμενος, πώς είναι δυνατόν μετά από τόσες μέρες ένα κράτος να μην ξέρει πόσοι είναι οι αγνοούμενοι…

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει