ΚΚΕ Μαγνησίας: Αντιπερισπασμός ο αντικομουνιστικός οχετός Μπέου – Υλοποιεί κατά γράμμα την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

“Καταδικάζουμε το «όνειρο» της δημοτικής αρχής να μετατρέψει το Βόλο σε «τρούμπα» καλωσορίζοντας τα αιματοβαμμένα δολάρια για τα κέρδη λίγων επιχειρηματιών της πόλης…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

«Θέλει η δημοτική αρχή να κρυφτεί και οι … “αριθμοί” δεν την αφήνουν»

Η δημοτική αρχή Βόλου δια του Αχ. Μπέου, στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο (13/11), κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού του Δήμου Βόλου, κατέφυγε στην προσφιλή της τακτική, των ύβρεων, των προσωπικών επιθέσεων και του χυδαίου «αυριανιστικού» τύπου αντικομουνισμό.

Η δημοτική αρχή Βόλου χρησιμοποίησε την προσφιλή της τραμπούκικη τακτική και τον αντικομουνιστικό της οχετό για …αντιπερισπασμό! Στην πραγματικότητα ήθελε να συγκαλύψει την αλήθεια, που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι, υλοποιώντας κατά γράμμα την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβάλλει στις λαϊκές οικογένειες της πόλης επιπλέον χαράτσια απ’ αυτά που ήδη έχει επιβάλλει η κυβέρνηση.

Περισσότερα από 6 εκ. € συγκέντρωσε από την αναγκαστική είσπραξη εσόδων προηγούμενων ετών από πρόστιμα. Διατηρεί τα δημοτικά τέλη και φόρους, το τιμολόγιο ύδρευσης στα ύψη.

Στον προϋπολογισμό των έργων που προγραμματίζει, αν αφαιρέσει κάποιος τη ΜΕΑ (40 εκ.€), η συμμετοχή από ιδίους πόρους αγγίζει το 50%, δηλαδή από χρήματα που έχει εισπράξει από τις λαϊκές οικογένειες της πόλης, που πληρώνουν πανάκριβα το μάρμαρο και στο κράτος και στην τοπική διοίκηση. Και μάλιστα έργα που γίνονται για τις μεγάλες επιχειρήσεις του κέντρου, αφήνοντας τις γειτονιές, τα σχολεία, τους περιφερειακούς κοινόχρηστους χώρους σε πλήρη εγκατάλειψη, χωρίς στοιχειώδη μέτρα πολιτικής προστασίας.

Να λοιπόν γιατί η πολιτική χυδαιότητα αποτελεί το καταφύγιο της δημοτικής αρχής.

Να γιατί ο αισχρός αντικομουνισμός! Γιατί γνωρίζει ότι η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και το ΚΚΕ είναι η μόνη αντιπολίτευση, που με στοιχεία αποδεικνύει ότι δημοτική αρχή Βόλου, όπως και οι προηγούμενες, μαζί με την κυβέρνηση μετατρέπουν τους δήμους σε ανταποδοτικούς φορομπηχτικούς μηχανισμούς, ιδιωτικοποιούν υπηρεσίες, για να ενισχυθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολάβων.

Ο Αχ. Μπέος και η δημοτική αρχή Βόλου έχουν και τα συχαρίκια των επιχειρηματικών ομίλων που τους στηρίζουν και των οποίων εκπροσωπούν τα συμφέροντα. Της coca – cola, της continental, κ.ά. Αυτών τα κέρδη εξυπηρετεί το κλείσιμο και η συγχώνευση των εργοστασίων τους στο Βόλο. Ταυτόχρονα έχουν αναδειχθεί στους καλύτερους υπερασπιστές της καρκινογόνας καύσης σκουπιδιών, για να έχει η της ΑΓΕΤ -lafarge φθηνά καύσιμα. Της ετοιμάζουν και την παραγωγή rdf/srf στο Βόλο για να έχει λιγότερα μεταφορικά έξοδα.

Όσο για τη θερμή υποδοχή των αμερικανονατοϊκών και ισραηλινών δολοφονικών στρατιωτικών τμημάτων στο Βόλο έχουμε να πούμε τα εξής: Αυτά τα τάγματα θανάτου δολοφονούν στη Συρία και στην Παλαιστίνη αμάχους, γυναίκες και παιδιά. Η πόλη μας εμπλέκεται στους δολοφονικούς ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και γινόμαστε στόχος – μαγνήτης πιθανών επιθέσεων σε μια περιοχή που φλέγεται.

Καταδικάζουμε το «όνειρο» της δημοτικής αρχής να μετατρέψει το Βόλο σε «τρούμπα» καλωσορίζοντας τα αιματοβαμμένα δολάρια για τα κέρδη λίγων επιχειρηματιών της πόλης. Οι αντιιμπεριαλιστικοί αγώνες και η περηφάνια του λαού δεν εξαγοράζονται! Την καταγγέλλουμε και την παραδίδουμε στην κρίση του βολιώτικου λαού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει