ΚΚΕ Μαγνησίας: Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας έπραξε το αυτονόητο

Διαβάστε την ανακοίνωση της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ “για την επίθεση της ΝΔ και μερίδας ΜΜΕ στην αυτονόητη απόφαση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας να υπερασπιστεί το δημόσιο χαρακτήρα των σχολείων”, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά και έφτασε στο e-Volos.gr:

Η ΕΛΜΕ Μαγνησίας με την απόφασή της να καλέσει τα Γυμνάσια της περιοχής να μην αποδεχτούν τη λογική των χορηγιών που μετατρέπουν εκπαιδευτικούς και γονείς σε «κυνηγούς» δωρεών για να λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι στην υποχρέωση του κράτους σε επαρκή χρηματοδότηση, έπραξε το αυτονόητο.

Η ενόχληση της ΝΔ και των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που τη στηρίζουν -κεντρικά και τοπικά- και ιδίως η «προτροπή» να μετατραπεί το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ σε καλός ντίλερ των επιχειρηματικών ομίλων στα σχολεία πρέπει να καταδικαστεί από τις λαϊκές οικογένειες.

Τελικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συμπληρώνουν μια χαρά ο ένας τον άλλος και στο θέμα της εκπαίδευσης των παιδιών. Ο ένας από τη θέση της κυβέρνησης συνεχίζει την εγκληματική υποχρηματοδότηση του άλλου και ο δεύτερος προτείνει σα λύση την εξάρτηση από τους επιχειρηματίες και τα συμφέροντά τους βαφτίζοντάς τη «σύνδεση με την κοινωνία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει