Κοινή ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής και βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Σε απάντηση της πρόσκλησης του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Μαραβέγια, δηλώνουμε τα εξής:

Συμφωνούμε με την διοργάνωση συνάντησης όλων των Βουλευτών του νομού, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Δημάρχου Βόλου και της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, με την προϋπόθεση της συμμετοχής των επιστημονικών φορέων της πόλης μας, μια και είναι γνωστά τόσο η ανησυχία των κατοίκων του Βόλου για το τεράστιο θέμα της αερορρύπανσης, όσο και οι πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με το θέμα αυτό, που το έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας της τοπικής ζωής.

Ταυτόχρονα πιστεύουμε ότι από μια τέτοια συνάντηση δεν είναι δυνατόν να απουσιάζουν εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, μαζικών φορέων της πόλης και μάλιστα εκείνων των επιστημονικών συλλόγων που είναι αρμόδιοι να εκφέρουν γνώμη για τέτοια θέματα και οι οποίοι άλλωστε τα τελευταία χρόνια με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους ανέδειξαν σημαντικές πλευρές του ζητήματος.

Θεωρούμε λοιπόν ότι σε μια τέτοια σύσκεψη, εκτός από τους κοινοβουλευτικούς και τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, πρέπει να συμμετέχουν και εκπρόσωποι του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΤΕΕ.

Η βούλησή μας να συμμετέχουμε σε μια τέτοια διαδικασία είναι δεδομένη, εφ΄ όσον γίνει αποδεκτή η πρότασή μας για την συμμετοχή και των παραπάνω φορέων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει