Κων. Μαραβέγιας: Εγκρίθηκαν οι διαδικασίες για την πρόσληψη 4 πολιτικών υπαλλήλων στο 304 ΠΕΒ

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Εγκρίθηκε η έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης 138 μονίμων πολιτικών υπαλλήλων διαφόρων κλάδων και κατηγοριών στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου.

Από τις 138 προσλήψεις, οι 4 αφορούν το 304 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (ΠΕΒ) στην περιοχή του Βελεστίνου Μαγνησίας. Πρόκειται, συγκεκριμένα, για 1 θέση ΔΕ Τεχνικού / Μηχανολογίας – Συγκολλήσεων και Μεταλλικών Κατασκευών-Κατεργασιών, 1 θέση ΔΕ Τεχνικού / Ηλεκτρονικής – Ηλεκτρονικών Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού και 2 θέσεις ΔΕ Τεχνικού / Μηχανολογίας Θερμικών και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας είχε ασκήσει παρέμβαση για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων, τόσο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικ. Παναγιωτόπουλο, όσο στον κ. Οικονόμου, κατόπιν αιτήματος του Διοικητή του 304 ΠΕΒ κ. Ιγνάτιου Αθανασέλη. Μετά τη σημερινή ανακοίνωση για την έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης, ο κ. Μαραβέγιας τόνισε σε δήλωσή του: «Ευχαριστώ θερμά την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ που αφουγκράστηκε την ανάγκη ενίσχυσης του πολιτικού προσωπικού στην συγκεκριμένη μονάδα. Το εξειδικευμένο αυτό πολιτικό προσωπικό των τεχνικών ειδικοτήτων θα συνδράμει αποφασιστικά στο σημαντικό έργο που επιτελείται στο 304 ΠΕΒ, το οποίο αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο επισκευαστικό Εργοστάσιο του Στρατού ξηράς και συγχρόνως ένα από τα μεγαλύτερα στα Βαλκάνια».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει