Κούβα: Κατεπείγουσα προσγείωση επιβατικού αεροσκάφουςΠρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 12:39

Ένα αμερικανικό αεροσκάφος αντιμετώπισε προβλήματα την Κυριακή ενώ απογειωνόταν από Κούβα καθώς ο κινητήρας του προσέκρουσε σε πουλιά με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αβάνα για αναγκαστική προσγείωση. Αυτό που φαίνεται να ανησύχησε το πλήρωμα είναι ο καπνός που μπήκε στην καμπίνα του αεροπλάνου όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Συγκεκριμένα στην πτήση 3923 της Southwest Airlines προς το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα πτηνά χτύπησαν έναν από τους κινητήρες του αεροπλάνου και το ρύγχος του λίγο μετά την απογείωση, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό, δήλωσε η αεροπορική εταιρεία και η κουβανική αρχή πολιτικής αεροπορίας, Cacsa. Το Boeing 737 μετέφερε 147 επιβάτες και πλήρωμα έξι ατόμων.

«Οι πιλότοι επέστρεψαν με ασφάλεια στην Αβάνα, όπου οι πελάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος από τις φουσκωτές τσουλήθρες λόγω του καπνού στην καμπίνα», είπε η Southwest. Οι ταξιδιώτες θα μεταφερθούν σε άλλη πτήση προς το Φορτ Λόντερντεϊλ, ενώ το περιστατικό διερευνάται.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023, 14:45Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει