ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΝ, η Μαγνησία στο έλεος! Δύο νεκροί, τρεις αγνοούμενοι! Καταστροφές εκατ. ευρώ σε περιουσίες και υποδομές!

Εικόνες βιβλικής καταστροφής

Η Μαγνησία θρηνεί, θρηνεί για την καταστροφή της, τόσο σε υποδομές, όσο και σε περιουσίες εκατ. ευρώ, κυρίως όμως θρηνεί για την αξιοπρέπειά της, αφού το κράτος την εγκατέλειψε κυριολεκτικά στην τύχη της κι ενώ ακόμα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας που θυμόμαστε όσο βρισκόμαστε εν ζωή.

Τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού, Δήμοι και Περιφέρεια, έχουν αφεθεί βασανιστικά αβοήθητοι, προσπαθώντας με τα πενιχρά μέσα και το προσωπικό που διαθέτουν, να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, δίχως ενεργειακή κάλυψη -δίχως ηλεκτρικό ρεύμα-, γεγονός που πολλαπλασιάζει τα προβλήματα τόσο όσων προσπαθούν να ενεργήσουν για να αναχαιτίσουν τα προβλήματα, όσο και των ίδιων των πολιτών.

Δύο νεκροί, τρεις αγνοούμενοι, εκατοντάδες απεγκλωβισμένοι, σπασμένα ρέματα, σπασμένες γέφυρες, κατεστραμμένα καταστήματα και νοικοκυριά, συνεχίζουν ακόμα και την ώρα που γράφονται αυτά να βυθίζονται στις λάσπες της κρατικής ανυπαρξίας.

Τα όσα διαβάζεται αποτελούν προϊόν προερχόμενο από τεράστια μάχη με το νερό και την λάσπη για να γραφεί, αφού εδώ και ώρες δεν μπορούμε να μεταδώσουμε ειδήσεις, ακριβώς λόγω έλλειψης ηλεκτρικού ρεύματος, γεγονός που έχει φιμώσει τόσο την γραφή, όσο και την φωνή μας από τα ερτζιανά.

Με την πρώτη ευκαιρία θα επανέλθουμε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει