ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Ο κ. Τριαντόπουλος θα αναβαθμιστεί και θα εποπτεύει πολιτικά την όλη προσπάθεια για την άμεση ανακούφιση των πυροπλήκτων”

“Χρειαζόμαστε διοικητική και πολιτική υποστήριξη από έναν άνθρωπο που θα ασχολείται μόνο με αυτό…”

Με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε για την ειδική επιτροπή για την Εύβοια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε και την πολιτική… αναβάθμιση του κ. Τριαντόπουλου. “Θα γίνουν βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις ανακούφισης των πληγέντων. Το πακέτο της στήριξης που δίνουμε είναι το ενδεδειγμένο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την έκταση της καταστροφής. Τον κ. Μπένο τον γνωρίζω καλά, θα συναντηθώ μαζί του την επόμενη Τετάρτη για να βάλουμε μπροστά το σχέδιο για την περιοχή. Θα χρειαστεί να γίνουν πολλές δουλειές στην αποκατάσταση των εδαφών και στην αναδάσωση. Επίσης, θα πρέπει να σχεδιάσουμε ξανά το μοντέλο της τουριστικής ανάπτυξης της Βόρειας Εύβοιας. Καταλαβαίνω την οργή, την απογοήτευση και την απελπισία. Θέλω να τους πω ότι δεν θα μείνουν αβοήθητοι. Ο κ. Τριαντόπουλος θα αναλάβει τη διαχειριστική αρωγή”.

“Ο κ. Τριαντόπουλος θα αναβαθμιστεί και θα εποπτεύει πολιτικά την όλη προσπάθεια για την άμεση ανακούφιση των πυρόπληκτων. Χρειαζόμαστε διοικητική και πολιτική υποστήριξη από έναν άνθρωπο που θα ασχολείται μόνο με αυτό”, είπε στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει