Λ. Αυγενάκης: Η ΔΕΘ θα είναι πάντα το μαρτύριο του κ. Τσίπρα

«Και φέτος η ΔΕΘ θα είναι το μαρτύριο του κ. Τσίπρα» δηλώνει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, εκτιμώντας ότι ο πρωθυπουργός «για μια ακόμη φορά, από τη ΔΕΘ θα παρουσιάσει μια άλλη εικόνα».

«Θα ξεχάσει ασφαλώς τα “12 δισ. παροχές” του 2014, θα ξεχάσει το “έχει σύνορα η θάλασσα” του 2015, θα ξεχάσει ότι “τα 246 εκατ. που πήρε το Δημόσιο από τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στην Υγεία και την Παιδεία” του 2016, όπως επίσης θα θέλει να ξεχάσει και το 4ο Μνημόνιο και την παράταση της ρευστότητας στην οικονομία και τη φτώχεια χιλιάδων συμπολιτών μας» αναφέρει ο κ. Αυγενάκης.

Κάνει επίσης λόγο για «καταιγίδα φόρων», κατασχέσεις και πλειστηριασμούς που περιμένουν το αμέσως επόμενο διάστημα τους πολίτες, «προκειμένου η κυβέρνηση να μαζέψει τα 25,7 δισ. ευρώ που αναζητά εναγωνίως, ώστε να καλύψει την μαύρη τρύπα στα έσοδα».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. επισημαίνει πως τέσσερα εκατομμύρια νοικοκυριά θα πρέπει να αποδώσουν 25,7 δισ. ευρώ, δηλαδή κάθε ελληνικό νοικοκυριό επιβαρύνεται με 6.232 ευρώ επιπλέον, τη στιγμή που, όπως σημειώνει, «οι πολίτες για να αντεπεξέλθουν στην αριστερή φορολογική αφαίμαξη αναγκάζονται να κόψουν από βασικά είδη διατροφής».

«Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προσπαθεί πάση θυσία να κρατηθεί στην εξουσία. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση η θυσία είναι τεράστια και οδηγεί σε εξαθλίωση την ελληνική κοινωνία» αναφέρει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει