ΛΑΕ Μαγνησίας: Αισχρή και κατάπτυστη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για τα επεισόδια στο Δημαρχείο του Βόλου

“Μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που από πριν είχαν φροντίσει να περικυκλώσουν το Δημαρχείο με διμοιρίες των ΜΑΤ, στέκονταν στην πόρτα του Δημαρχείου και με ίδιες πρακτικές που χρησιμοποιούν οι «νονοί» της νύχτας…”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ως ΛΑΕ Μαγνησίας, μετά την αισχρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, θέλουμε να δώσουμε μια απάντηση στην συνηθισμένη πρακτική αυτής της κυβέρνησης να κάνει το άσπρο-μαύρο, το ΟΧΙ-ΝΑΙ και να παρουσιάζει τα ψέματά της ως πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα στις 18/1/2019 στο Δημαρχείο του Βόλου, ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας είχε ανοιχτή κομματική εκδήλωση με θέμα τη Δημοκρατία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, με καλεσμένο τον Πάνο Σκουρλέτη. Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου θέλησε να διαμαρτυρηθεί για το θέμα της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, όχι σε κάποιον τυχαίο αλλά στον Σκουρλέτη που επί των ημερών του ως υπουργός περιβάλλοντος δόθηκε η άδεια στην ΑΓΕΤ για την καύση σκουπιδιών. Έτσι, μετά το δημόσιο κάλεσμα της Επιτροπής, έξω από το δημαρχείο του Βόλου συγκεντρώθηκαν περίπου 150 πολίτες της πόλης (περισσότεροι από ότι ήταν στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ) για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στην ζωή και τον καθαρό αέρα.

Εκεί μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, που από πριν είχαν φροντίσει να περικυκλώσουν το Δημαρχείο με διμοιρίες των ΜΑΤ, στέκονταν στην πόρτα του Δημαρχείου και με ίδιες πρακτικές που χρησιμοποιούν οι «νονοί» της νύχτας, επέλεγαν σε ποιους θα επιτρέψουν την είσοδο σε μια κατά τα άλλα ανοιχτή σε όλους εκδήλωση. Όταν τα μέλη της Επιτροπής προσπάθησαν να εισέλθουν ,οι διμοιρίες των ΜΑΤ και τα στελέχη της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ εμπόδισαν με την χρήση βίας την είσοδο στο Δημαρχείο με αποτέλεσμα μέλη της Επιτροπής να καταλήξουν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα, ενώ κάποιοι άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το θράσος όμως του ΣΥΡΙΖΑ δεν σταματάει εκεί. Συνεχίζεται με την κατάπτυστη ανακοίνωση, με την οποία συκοφαντεί και υβρίζει όποιους πολίτες αντιστέκονται, ξεχνώντας εσκεμμένα πως το 2011 εκλεγμένος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούσε παρόμοιες πρακτικές στις τότε κυβερνητικές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ. Επίσης η ανακοίνωσή τους θυμίζει έντονα μαύρες περιόδους της πολιτικής ιστορίας της χώρας και αναπαράγει με άλλα λόγια, συνθήματα όπως το «Καραμανλής ή Τανκ» (ΣΥΡΙΖΑ ή Μπέος) που αποτελούν ψευτοδιλήμματα εφόσον και οι δύο χρησιμοποιούν τις ίδιες πρακτικές (ανακοινώσεις με ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς αντιπάλους, ΜΑΤ στο Δημαρχείο, τυφλή υπακοή στις επιταγές των μνημονίων και της Ε.Ε.).

Σαν ΛΑΕ Μαγνησίας, «κύριοι» του ΣΥΡΙΖΑ, σας λέμε πως από τώρα και στο εξής ο μόνος τρόπος για να κυβερνάτε, εφόσον έχετε χάσει προ πολλού την πλειοψηφία στην κοινωνία και το κοινοβούλιο, είναι είτε χρησιμοποιώντας την βία και την καταστολή της αστυνομίας είτε με δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι και σφιχταγκαλιάζοντας στις εκδηλώσεις πρώην βουλευτών άλλων κομμάτων που πριν λίγα χρόνια αποκαλούσαν «ψεκασμένους» και «ακροδεξιούς». Ο δίκαιος αγώνας των πολιτών για καθαρό αέρα δεν θα εμποδιστεί, δεν θα σταματήσει από καμία κυβέρνηση ,από καμία δημοτική αρχή. Την απάντηση θα την πάρετε ούτως η άλλως από το λαό της Μαγνησίας στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 16 Μάρτη αλλά κ στις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει