Λαφαζάνης: Ο Αλέξης Τσίπρας έγινε πιο δεξιός από τους δεξιούς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακραίως» ο επικεφαλής της ΛΑΕ,  Παναγιώτης Λαφαζάνης είπε ότι ο «Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ακτιβιστής και έγινε πιο δεξιός από τους δεξιούς». «Δεν σώζει κανένα τόπο», πρόσθεσε,  «Ο τόπος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο».

«Πάντοτε ήμουν ακτιβιστής.(…)Εγώ μεγάλωσα στο δρόμο», υποστήριξε ο κ. Λαφαζάνης αναφερόμενος στη δική του δράση και συμπλήρωσε: «Η πολιτική του δρόμου είναι η ψυχή της πολιτικής».

Σε ότι αφορά τις τράπεζες επανέλαβε ότι «θέλουν μαζικούς πλειστηριασμούς για να γλιτώσουν την ανακεφαλαιοποίηση… Θέλουν να κάνουν ‘τσουνάμι’ πλειστηριασμών για να εισπράξουν όσο το δυνατόν περισσότερα οι τράπεζες από τις λαϊκές οικίες».

Για την τρίτη αξιολόγηση, ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι  περιλαμβάνει τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, οι οποίοι δεν προχωράνε. Σημείωσε επίσης  πως «Οι τράπεζες θέλουν να προχωρήσουν σε μαζικούς πλειστηριασμούς, για να γλιτώσουν την ανακεφαλαιοποίηση».

Πάντως, ο επικεφαλής της ΛΑΕ παραδέχθηκε πως υπάρχουν «κακοπληρωτές».

«Αυτό που πάμε να προασπίσουμε είναι η πρώτη κατοικία των ανθρώπων και τη μικρή λαϊκή περιουσία», τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Γιατί να πληρώσει ΕΝΦΙΑ ο κόσμος;» κατέληξε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει