Λαφαζάνης στο Marconi 96,1: Ο Τσίπρας παλεύει πλέον για μια χαμένη υπόθεση. Μόνη λύση οι εκλογές…

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Ο τόπος δεν αντέχει άλλο κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αν και δεν υπάρχει απ’ ότι φαίνεται μια τέτοια κυβέρνηση πλέον…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, στον απόηχο της συνέντευξης Τσίπρα και με αφορμή τις εξελίξεις στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης: “Νομίζω ότι ο Αλέξης ο Τσίπρας πλέον παλεύει για μία χαμένη υπόθεση, η κυβέρνησή του πνέει τα λίσθοια, δεν έχει μέλλον, δεν έχει καμιά προοπτική και νομίζω ότι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνει, αντί να παίζει διάφορα παιχνίδια, τα οποία δυστυχώς επιδεινώνουν και την δική του θέση αλλά κυρίως της θέση της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, αντί να παίζει λοιπόν διάφορα παιχνίδια και να κάνει τακτικίστικες κινήσεις, αυτό που χρειάζεται είναι να προσφύγει άμεσα στις κάλπες για να μιλήσει ο ελληνικός λαός”.

Αναφερθείς στους δύο κυβερνητικούς εταίρους, ο Πρόεδρος της ΛΑ.Ε. είπε: “Οι συμπεριφορές Καμμένου και οι συμπεριφορές Τσίπρα είναι αποδείξεις ότι η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να σταθεί. Δεν μπορεί να γίνονται αυτοί οι αλληλοεκβιασμοί και αυτές οι αλληεκφωνήσεις αντιθέσεων μεταξύ τους με έναν τέτοιο δημόσιο και άκρως ενοχλητικό για τον ελληνικό λαό τρόπο. Δεν μπορεί μία κυβέρνηση να σταθεί, όταν οι δύο που την στηρίζουν εκφράζονται με αυτόν τον τρόπο ο ένας εναντίον του άλλου στην ουσία και να θέλουν να συνυπάρξουν σε ένα κυβερνητικό σχήμα, όταν αυτοί οι δύο διαφωνούν σε τόσο σοβαρά θέματα όπως είναι το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, ίσως και σε μία σειρά άλλα. Εδώ έχει φτάσει στα όριά της αυτή η κατάσταση, η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο αυτή να κυβερνά, όταν η Ελλάδα μάλιστα βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση.

Δεν είναι δυνατόν να έχουμε μία κυβέρνηση η οποία είναι όμηρος ξένων κέντρων. Μία κυβέρνηση η οποία περιμένει να έρθει εδώ η Μέρκελ για να τη στηρίξει. Μία κυβέρνηση η οποία παραδίδει τη χώρα με μια συμφωνία, η οποία βεβαίως εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., αλλά καθόλου τα εθνικά συμφέροντα, την ειρήνη και τη συνεργασία στην περιοχή. Δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή τη κυβέρνηση να διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου, δεν μπορούσε εξ’ αρχής, αλλά τώρα πολύ περισσότερο. Λύση σας είπα ποιά είναι. Οι εθνικές εκλογές. Όσο και να θέλει να τις καθυστερήσει ο Αλέξης ο Τσίπρας, δεν μπορεί πλέον. Ο τόπος δεν αντέχει άλλο κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αν και δεν υπάρχει απ’ ότι φαίνεται μια τέτοια κυβέρνηση πλέον”, κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει