ΛΙΜΑΝΙ ΒΟΛΟΥ: 6 μετανάστες, οι 2 ανήλικοι, εντοπίστηκαν μέσα σε φορτίο με κενά μεταλλικά φιαλίδια που μετέφερε Τούρκος με νταλίκα

Συνελήφθησαν μαζί με τον οδηγό του οχήματος, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση παράτυπα εισερχόμενων στη χώρα μεταναστών

Έξι αλλοδαποί υπήκοοι, στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι, εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια τελωνειακού ελέγχου στον Εμπορικό Λιμένα του Βόλου κατά την αποσφράγιση φορτηγού οχήματος, το οποίο μετέφερε κενά μεταλλικά φιαλίδια και οδηγούσε 50χρονος Τούρκος.

Με το φορτηγό όχημα να κατάσχετε ως μέσο διακίνησης μεταναστών, οι 7 συνολικά συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου.

Για τον οδηγό ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση παράτυπα εισερχομένων στη χώρα μεταναστών, ενώ για τους τέσσερις ενήλικους αλλοδαπούς ασκήθηκε δίωξη για παράτυπη είσοδο στην χώρα άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όλοι τους έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν και κρατούνται έως την Παρασκευή όπου ο οδηγός θα οδηγηθεί στον Α’ Τακτικό Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου και οι τέσσερις αλλοδαποί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ποινικά ελεύθεροι και τους ορίστηκε ρητή δικάσιμος για την 25-11-2021, ενώ οδηγήθηκαν στο Τμήμα Αλλοδαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για την Διοικητική του απέλαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει