Λιμεναρχείο Βόλου: Θυελλώδεις άνεμοι αύριο Παρασκευή

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

1. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Αρίθμ.Πρωτ.:5914/30-12-2021 έγγραφο ΓΓΠΠ/Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ, στη Θεσσαλία την Παρασκευή 31-12-2021 θα επικρατήσουν Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση από το απόγευμα και από τα βόρεια.

2. Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης και να μην αποπλεύσουν κατά το χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

3. Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφεύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.

4. Ναυταθλητικοί και Αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους, και να αποφύγουν την δραστηριοποίηση κατά τον χρόνο ισχύος του έκτακτου δελτίου.

5. Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις που κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.

6. Ναυτικοί πράκτορες που κοινοποιείται το παρόν παρακαλούνται για την ενημέρωση των Πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.

7. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ: 24213-53800 & 108).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει