Μακρή στο Marconi 96,1: Ενεργώ πάντοτε σε συνεννόηση και με έγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Η Μαγνησία δεν εκπροσωπείται στο κυβερνητικό στρατόπεδο, το αντίθετο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης η πρώην υφυπουργός της ΝΔ Ζέττα Μακρή, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και στα στελέχη της στη Μαγνησία, αφού όπως παρατήρησε “δεν εκπροσωπείται στο κυβερνητικό στρατόπεδο ο Νομός, το αντίθετο…”!

Πιο συγκεκριμένα, η κα Μακρή είπε χαρακτηριστικά: “Σημασία έχει ποιός μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και πραγματικά τον τόπο. Και στην Μαγνησία υπήρξαν πολιτικοί που βοήθησαν πολύ ουσιαστικά. Και είναι κρίμα οι συγκρίσεις να είναι σε βάρος των τωρινών, γιατί δεν εκπροσωπείται στο κυβερνητικό στρατόπεδο ο Νομός, το αντίθετο…”.

“Εγώ το κόμμα μου και τους πολίτες δεν τους ντρόπιασα…”

Επιπλέον, η κα Μακρή, ξεκαθαρίζοντας ότι ενεργεί πάντοτε σε συνεννόηση και με έγκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόνισε: “Εγώ το κόμμα μου και τους πολίτες δεν τους ντρόπιασα. Υπάρχουν πολλές και άδικες κατηγορίες, εμένα ούτε καν με άδικη κατηγορία δεν με άγγιξαν, ούτε για χρηματισμό, ούτε για συμπεριφορά υπερβολική, ούτε για συμπεριφορά κακή απέναντι στο κόμμα μου. Το κόμμα μου είναι η οικογένειά μου, όπως προστατεύω την οικογένειά μου, προστατεύω και το κόμμα μου. Εγώ δεν γύρισα την πλάτη, αν δεν μου έγινε κάπου το χατίρι. Δεν είπα πικρές κουβέντες, όταν δεν ήμουν στην κυβέρνηση ή όταν δεν ήμουν εκλεγμένη. Η ΝΔ είναι το σπίτι μου. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Πρόεδρός μου, τον σέβομαι, τον τιμώ, τιμώ το κόμμα μου, την παράταξή μου, τιμώ όλους αυτούς που στάθηκαν στη ΝΔ, είτε με ψήφιζαν, είτε όχι”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει