Μαραβέγιας: Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΝΔ – Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου

“Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να εμπιστευθούμε τους νέους ανθρώπους, να ακολουθήσουμε το δρόμο του ρεαλισμού, της ευθύνης και της αλήθειας και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την Ελλάδα του μέλλοντος….”

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου. Εκτός από μεγάλη τιμή, είναι σίγουρα και μεγάλη ευθύνη για μένα η απόφαση του Κ. Μητσοτάκη να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αποτελεί μία συνειδητή πολιτική απόφαση, η οποία συνδέεται με τη διαρκή ενασχόλησή μου με τα κοινά, τη στήριξη και την προβολή των ιδεών της παράταξής μας και το ενδιαφέρον μου για το μέλλον της χώρας μας. Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία, όλα αυτά τα χρόνια, και η αγωνία και το ενδιαφέρον μου για τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας μας αποτελούν εγγύηση για όλους σας, αλλά και για όλους αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να εμπιστευθούμε τους νέους ανθρώπους, να ακολουθήσουμε το δρόμο του ρεαλισμού, της ευθύνης και της αλήθειας και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Ήρθε η ώρα για νέα πρόσωπα, νέες ιδέες, για να γίνει πράξη η ουσιαστική επικοινωνία μαζί σας, δημιουργώντας ένα κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Υπόσχομαι, λοιπόν, να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την προώθηση των βασικών αιτημάτων σας και για την ικανοποίηση των προσδοκιών όλων των κατοίκων του Νομού Μαγνησίας, χωρίς αποκλεισμούς.

Το ψηφοδέλτιο μας αποδεικνύει τη δυναμική της παράταξής μας και είναι ένα ψηφοδέλτιο νίκης.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου, γιατί ο αγώνας μας είναι κοινός, με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με κυβερνητική πλειοψηφία, έτσι ώστε η νέα κυβέρνηση «να εκφράσει τη σιωπηρή κοινωνία σε όλα τα επίπεδα» και να βγάλει τη χώρα μας από την κρίση.

Με τιμή,

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει