Μαραβέγιας στον Γ. Κουμιώτη: “Μεγάλο πρόβλημα με την στελέχωση του Νοσοκομείου Βόλου – Στοίχημα η δημιουργία ογκολογικής κλινικής”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Να καταφέρουμε την δημιουργία Δομής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Νοσοκομείο του Βόλου, είναι ένα όνειρο αρκετών ετών…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αναφερθείς τόσο στα προβλήματα, όσο και στις στοχεύσεις για τη νέα χρονιά του Νοσοκομείου του Βόλου, το οποίο μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα επισκεφτεί την Παρασκευή.

Ο κ. Μαραβέγιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υποστελέχωση του Νοσοκομείου Βόλου και το πρόβλημα που αναμένεται να δημιουργηθεί από τις συνταξιοδοτήσεις γιατρών, οι οποίες ουσιαστικά θα αφήσουν τις δύο Παθολογικές Κλινικές με 8 συνολικά γιατρούς και ένα προσωπικό εξουθενωμένο όπως το χαρακτήρισε.

Εν συνεχεία ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. μίλησε για δύο μεγάλα στοιχήματα για τη νέα χρονιά, αφενός την δημιουργία Δομής Ανακουφιστικής Φροντίδας και αφετέρου Ογκολογικής Κλινικής, που όπως είπε χαρακτηριστικά αποτελεί και προεκλογική του υπόσχεση, για την οποία μάλιστα κάλεσε την τοπική κοινωνία να ενώσει τη φωνή της για την δημιουργία της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει