Μαραβέγιας στον Γ. Κουμιώτη: “Θα πρέπει να ενισχύσουμε το Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχουμε δουλειά για βιολογικούς και οδοποιία σε Ζαγορά – Μούρεσι και Ν. Πήλιο… Εξασφαλίστηκαν πιστώσεις από 100.000 ευρώ για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο για τουριστικά Apps… Ενισχύεται το σήμα της Cosmote στην Αλόννησο…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αναφερθείς σε σειρά παρεμβάσεών του για την Μαγνησία.

Ο κ. Μαραβέγιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρέμβασή του στο γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα για την άμεση ανανέωση της σύμβασης του μοναδικού ιατρού στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Βόλου, τονίζοντας μάλιστα ότι το προσεχές χρονικό διάστημα το Τμήμα θα πρέπει να ενισχυθεί.

Μιλώντας για άλλα θέματα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνεργασία του με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο, από την οποία προέκυψε η πίστωση 100.000 ευρώ για κάθε νησί, Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, για την δημιουργία τουριστικών apps, ενώ για την Αλόννησο πρόσθεσε ότι μετέφερε στο αρμόδιο υπουργείο το αίτημα των νησιωτών για περαιτέρω ενίσχυση του σήματος της Cosmote.

Τέλος, ο κ. Μαραβέγιας δήλωσε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα ακολουθεί δουλειά, για το πρόγραμμα Τρίτσης, για βιολογικούς και οδοποιία στους Δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει