Μαραβέγιας στον Γ. Κουμιώτη: “Ξεμπλοκάραμε το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου του Βόλου”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έρχονται συναντήσεις των ελαιοπαραγωγών της Μαγνησίας με τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, αναφερθείς τόσο στο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου του Βόλου, όσο και στις επικείμενες συναντήσεις ελαιοπαραγωγών της Μαγνησίας με τον Γ.Γ. του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Πιο συγκεκριμένα και αναφερθείς αναλυτικά στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο Μαραβέγιας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Μεγάλο στοίχημα, το ανακοινώνω έτσι με πολύ χαρά, είναι το ξεμπλοκάρισμα του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου του Βόλου. Καινούργιος εξοπλισμός και καινούργια υποδομή σε ότι αφορά τα κτιριακά, έργο που είχε μπλοκάρει για πάρα πολλά χρόνια με λάθη που προέκυπταν από την προηγούμενη διαχείριση. Ευτυχώς, μπορέσαμε και ξεπεράσαμε τα γραφειοκρατικά προβλήματα μετά από συνεννοήσεις ανάμεσα στην Τεχνική Υπηρεσία και στον Προϊστάμενο του Βιοτεχνολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου του Βόλου και τις Υπηρεσίες του υπουργείου Ανάπτυξης. Ήταν πραγματικά μια πολύ σημαντική προσπάθεια αρκετών εβδομάδων, γιατί δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να απενταχθεί το έργο. Δεν κινδύνευσε με απένταξη, αλλά εμείς για να είμαστε σίγουροι θέλαμε να τρέξουμε, να αλλάξουμε τα Τεχνικά Δελτία, το φέραμε πλέον ένα βήμα πριν την εκκίνηση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει