«Materialists»: Πρεμιέρα τον Ιούνιο για τη νέα ταινία της Σελίν Σονγκ με την Ντακότα Τζόνσον


Η νέα ταινία της Σελίν Σονγκ με τίτλο «Materialists» θα κάνει πρεμιέρα από την A24, στις 13 Ιουνίου.

Πρωταγωνιστούν η Ντακότα Τζόνσον, ο Κρις Έβανς και ο Πέδρο Πασκάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ρομαντική κομεντί ακολουθεί «μια νεαρή, φιλόδοξη προξενήτρα της Νέας Υόρκης, η οποία βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στον «τέλειο» σύντροφο και στον όχι και τόσο ιδανικό πρώην φίλο της».

Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει επίσης τις Ζόι Γουίντερς, Μαρίν Άιρλαντ, Ντάσα Νεκράσοβα και Λουίζα Τζέικομπσον.

Σελίν Σονγκ

Η Σονγκ σκηνοθέτησε, έγραψε και έκανε την παραγωγή του «Materialists» ενώ συνεργάστηκε και πάλι με τον Ντέιβιντ Χινογιόσα της 2AM και με τις Κριστίν Βαχόν  και Πάμελα Κόφλερ μέσω της Killer Films.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο στη Νέα Υόρκη και ολοκληρώθηκαν τον Ιούνιο. Το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Σονγκ «Past Lives», που κυκλοφόρησε επίσης από την A24 με πρωταγωνιστές τους Γκρέτα Λι (Greta Lee) και Τέο Γιου (Teo Yoo), έκανε πρεμιέρα το 2023, λαμβάνοντας δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Ταινίας.

«Δεν γνώριζα ότι ήξερα πώς να κάνω μια ταινία μέχρι που την γύρισα», είπε η Σονγκ σε συνέντευξή της, στο «The Hollywood Reporter», το 2023. «Και μόλις την έφτιαξα, είπα, ‘Ω, Θεέ μου, αυτό θα κάνω μέχρι να πεθάνω’».

Εκτός από το «Materialists», το ίδιο Σαββατοκύριακο αναμένεται να κυκλοφορήσουν ακόμη δύο παραγωγές, μια άτιτλη ταινία του Shudder και η live-action μεταφορά του αγαπημένου «How to Train Your Dragon», από την Universal, σύμφωνα με το Deadline.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



Zougla.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει