Μαζική συμμετοχή συνταξιούχων στην πανθεσσαλική διαμαρτυρία

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της ΣΕΑ και της Μαγνησίας, χαιρετίζουν τους συνταξιούχους όλης της Θεσσαλίας που συμμετείχαν στην Πανθεσσαλική συγκέντρωση στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Με μια μαζική και μαχητική συγκέντρωση  συνταξιούχοι από τη Θεσσαλία (Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Τύρναβο και Φάρσαλα) έδωσαν το αγωνιστικό «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με κεντρικό σύνθημα: «Είμαστε όλοι και όλες στον αγώνα και δεν δίνουμε καμιά ανοχή στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης» ήταν το βασικό μήνυμα των συγκεντρωμένων συνταξιούχων στη Λάρισα διεκδικώντας όλα όσα τους έχουν αφαιρέσει και ετοιμάζουν να τους αφαιρέσουν με την συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης Ν.Δ. και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό έκανε ο Θανάσης Κοντονίνας, πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ-ΤΑΕ Μαγνησίας, ο Σεραφείμ Τσιώνος, εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Καρδίτσας, ο Αστέριος Τσούτσας, πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Λάρισας, ο Θεόδωρος Καραγώγος, πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Λάρισας και ο Αθανάσιος Καραγιώργος, εκ μέρους του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Τρικάλων.

Επίσης χαιρετισμό έκανε ο Διονύσης Σβορώνος, γενικός γραμματέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Την κεντρική ομιλία έκανε ο Παναγιώτης Πάλμος, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι: «οι συνταξιούχοι αποφάσισαν πως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και κατεβαίνουν στους δρόμους ξέροντας πως οι αγώνες που έχουν κάνει έφεραν αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς δικαστικές αποφάσεις…».

Πρόσθεσε ότι: «…θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και μετά το δεκαήμερο των κινητοποιήσεων που γίνεται αυτές τις μέρες σε όλη την Ελλάδα και θα αποφασίσουν τα μέτρα που θα πάρουν ώστε να προχωρήσουν σε μεγάλες κινητοποιήσεις, σηκώνοντας ψηλά τις σημαίες, όπως το 2018 όπου πραγματοποιήθηκαν 160 κινητοποιήσεις πανελλαδικά».

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Για τους συνταξιούχους δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει