Με Γιώργο Γερολυμάτο και Λιζέτα Νικολάου, παραδοσιακά, η Πρωτομαγιά στην παραλία των Αλυκών από το Δήμο Βόλου 

Θα πλαισιωθούν από ορχήστρα τοπικών καλλιτεχνών

Στο πλαίσιο των κοινωνικού και ψυχαγωγικού – πολιτιστικού χαρακτήρα δράσεων για τους συμπολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει ψυχαγωγική εκδήλωση στην παραλία των Αλυκών, παράλληλα με το παραθαλάσσιο πάρκο της περιοχής, την Πρωτομαγιά, (Τρίτη 1η Μαίου 2018), στις 12.00 μ.μ.

Ο Δήμος Βόλου καλεί τους πολίτες, που θα παραμείνουν “εντός των τειχών” με προσκεκλημένους καλλιτέχνες το Γιώργο Γερολυμάτο και τη Λιζέτα Νικολάου, να υποδεχθούμε παραδοσιακά την άνοιξη, σε μία μεγάλη γιορτή με μουσική, χορό και τραγούδι και φαγητό με ψημένο στη σούβλα αρνί, συνοδευτικά εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά, που θα προσφερθούν δωρεάν.

Η ορχήστρα των τοπικών καλλιτεχνών που θα υποστηρίξει την εκδήλωση αποτελείται από τους: Εύη Κυρίτση (τραγούδι), Δημήτρης Νάσιος (κιθάρα), Φίλιππος Ρέτσιος (μπάσο), Γιώργος Σταμούλης (μπουζούκι), Άγγελος Τσιριγωτάκης (ντραμς) και ο Τόλης Κόκκινος (πιάνο, καλλιτεχνική επιμέλεια). Μαζί τους ο Γιώργος Γερολυμάτος και η Λιζέτα Νικολάου και στο μπουζούκι ο Στέλιος Τζανετής.

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Βόλου και η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει