Μεϊκόπουλος στον Γ. Κουμιώτη: “Δεν βλέπω στον ορίζοντα πρόωρες εκλογές… Σταθμός αξιοπιστίας οι 6 εθνικές προτεραιότητες που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Εργαλειοποιήθηκε η Δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει μία συγκεκριμένη πολιτική σκοπιμότητα…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Δευτέρας ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει θέματα της επικαιρότητας, όπως το ενεργειακό, το Ειδικό Δικαστήριο Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη, καθώς και τις εξηγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στην Δ.Ε.Θ., ο κ. Μεϊκόπουλος είπε μεταξύ άλλων: “Εργαλειοποιήθηκε η Δικαιοσύνη από την Κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει μία συγκεκριμένη πολιτική σκοπιμότητα. Ποιά ήταν αυτή; Να προσπαθήσει να πείσει τον κόσμο ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis, αλλά αντιθέτως ο ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένους δικαστές προσπάθησε να κατηγορήσει στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Αστεία πράγματα”.

Ο βουλευτής Μαγνησίας κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ακρίβεια και στο ενεργειακό και ερωτηθείς σχετικά, δήλωσε ότι δεν βλέπει στον ορίζοντα σχεδιασμό πρόωρων εκλογών από την κυβέρνηση, καθώς όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης θα προσπαθήσει να εξαντλήσει την τετρατία.

Κλείνοντας και αναφερθείς στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Δ.Ε.Θ., ο κ. Μεϊκόπουλος χαρακτήρισε τις 6 εθνικές προτεραιότητες, σταθμό αξιοπιστίας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει