Μεϊκόπουλος στον Γ. Κουμιώτη: “Η Ελλάδα να μην βυθιστεί ξανά σε κρίση, για να εισπράττουν οι κολλητοί της οικογένειας Μητσοτάκη…”

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Έχει έρθει η σειρά για το μεγάλο ρεσάλτο, το Ταμείο Ανάκαμψης (72 δις), ούτως ώστε να ξεπληρώσει ότι χρωστάει σε πολιτική υποστήριξη ο κ. Μητσοτάκης…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ερωτηθείς σχετικά με τον χρόνο των επικείμενων εκλογών, ο κ. Μεϊκόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εξαντλήσει τον χρόνο και αυτό γιατί, όπως εξήγησε: “Έχει έρθει η σειρά για το μεγάλο ρεσάλτο, το Ταμείο Ανάκαμψης (72 δις), ούτως ώστε να ξεπληρώσει ότι χρωστάει σε πολιτική υποστήριξη ο κ. Μητσοτάκης αλλά και να βάλει και προκαταβολικά ρουσφέτια για την επανεκλογή του. Το χειρότερο είναι ότι η απορρόφηση των μέχρι σήμερα κονδυλίων δεν έχει πιάσει ούτε το μισό των στόχων που έχει θέσει η ίδια η κυβέρνηση… Το ζήτημα είναι η Ελλάδα να μην βυθιστεί ξανά σε κρίση, για να εισπράττουν οι κολλητοί της οικογένειας Μητσοτάκη…”!

Τέλος και ζητώντας του να εκτιμήσει την εκλογική συμπεριφορά των ψηφοφόρων της Μαγνησίας, ο κ. Μεϊκόπουλος απάντησε: “Ο κόσμος της Μαγνησίας και σοφός είναι και έξυπνος είναι. Θα τα βάλει κάτω και θα κάνει την επιλογή του…”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει