Μήνυμα Χρηστίδη από το Marconi 96,1 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Αυτόνομη πορεία… Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να εκβιάζει κάνει μεγάλο λάθος

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Όχι στις μικροκομματικές εξυπηρετήσεις. Αυτές οι αντιλήψεις δοκιμάστηκαν και το 2014 και το 2010 και στις περισσότερες περιπτώσεις απέτυχαν…”

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη, για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο οποίος το πρωινό της Δευτέρας φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M.

Ερωτηθείς σχετικά από τον Αντώνη Κουμιώτη, ο κ. Χρηστίδης απάντησε: “Εμείς ως ΚΙΝΑΛ έχουμε πάρει απόφαση στο Συνέδριό μας, στην Κεντρική μας Επιτροπή, σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει στα όργανά μας, για μία αυτόνομη πορεία του κινήματος”, για να συνεχίσει με νόημα: “Όχι στις μικροκομματικές εξυπηρετήσεις. Αυτές οι αντιλήψεις, είναι αντιλήψεις οι οποίες δοκιμάστηκαν και το 2014 και το 2010 και στις περισσότερες περιπτώσεις απέτυχαν”.

Στην επιμονή του δημοσιογράφου, για το τί απαντά σε όσα στελέχη του Κινήματος θέτουν εκβιαστικά διλλήματα στις τοπικές Νομαρχιακές Επιτροπές, απάντησε χαρακτηριστικά: “Όποιος θεωρεί ότι εν έτει 2018 μπορεί να εκβιάζει καταστάσεις κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Εμείς, έχουμε ανοίξει τις πόρτες μας στον κόσμο που θέλει να επανασυνδεθεί με την παράταξη… και κανένας δεν μπορεί να ξαναβάλει σε ρίσκο τη σχέση με τους πολίτες. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε πολλές επιλογές, αυτός ο οποίος έχει το πρόβλημα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και σε πάρα πολλές περιπτώσεις είναι και η Ν.Δ.”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει