Μήνυμα Μπέου: Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες, δεν είναι αποδεκτή η απογοήτευση για όσους δεν έγραψαν καλά στις Πανελλαδικές

“Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε, είναι μακρύς και ελπίζω και εύχομαι τελικά νικηφόρος…”

Με αφορμή την ανακοίνωση των επιτυχόντων στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συμμερίζομαι και χαιρετίζω την ικανοποίηση και την εύλογη χαρά των ίδιων των παιδιών και των οικογενειών τους που μετά την ανακοίνωση, σήμερα, των βάσεων εισάγονται στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας.

Εύχομαι από την καρδιά μου, μετά το πρώτο μεγάλο βήμα για την υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους, να συνεχίσουν με την ίδια επιτυχία.

Στα παιδιά και τις οικογένειες τους που οι προσδοκίες και οι προσπάθειές τους δεν ευοδώθηκαν, θέλω να υπογραμμίσω ότι η όποια απογοήτευση είναι κατανοητή, αλλά όχι αποδεκτή. Η ζωή είναι μπροστά τους, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες είναι μπροστά τους και δεν έχουν παρά να τις αδράξουν. Ο αγώνας τώρα ξεκίνησε, είναι μακρύς και ελπίζω και εύχομαι τελικά νικηφόρος».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει