Μήνυμα Στρατούλη από το Marconi 96,1 για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Δεν συνεργαζόμαστε με δυνάμεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Αλίμονο, φύγαμε από υπουργοί και βουλευτές, για να πάμε να ξαναβγούμε δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ;”

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα του στελέχους της Λαϊκής Ενότητας Δημήτρη Στρατούλη μέσα από την συχνότητα του Radio Marconi 96,1 F.M. και την εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, αναφορικά με τις επικείμενς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στρατούλης, ερωτηθείς σχετικά δήλωσε: “Θα στηρίξουμε πλατιά αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια, τα οποία έχουν δώσει τη μάχη για τα τοπικά προβλήματα. Τέτοιες πρωτοβουλίες και συσπειρώσεις υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, θα ακουμπήσουμε πάνω σε αυτές και θα τις στηρίξουμε, χωρίς να τις καπελώνουμε, ονομάζοντάς τες αυτές τις κινήσεις ή δίνοντας επίσημα χρίσματα σαν Λαϊκή Ενότητα. Τέτοιες αυτοδιοικητικές κινήσεις, που κινούνται και σε αντιμνημονιακή κατεύθυνση βεβαίως, θα τις στηρίξουμε”.

Ερωτηθείς εάν η ΛΑΕ δεχθεί στελέχη της να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτια που θα στηριχθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΙΝΑΛ, ο κ. Στρατούλης ξεκαθάρισε: “Δεν συνεργαζόμαστε εμείς με δυνάμεις που έχουν ψηφίσει μνημόνια. Δεν λέω τώρα με από κόσμο ή απλά μέλη, που συμφωνούν μαζί μας για την αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων, μιλάω για στελέχη που σηματοδοτόύν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, Ποτάμι, τα πέντε κόμματα που έχουν ψηφίσει ή στηρίξει μνημόνια ή εφαρμόσει μνημόνια, καταλαβένετε, με στελέχη τους, που σηματοδοτούν αυτούς τους χώρους ή με ψηφοδέλτια που θα πάρουν χρίσμα από αυτούς τους πολιτικούς χώρους, δεν έχουμε εμείς καμία δουλειά εκεί. Αλίμονο, φύγαμε από υπουργοί και βουλευτές, για να πάμε να ξαναβγούμε δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και δεν θα τα κάνουμε”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει