Μίσσας: Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στο Ευρωμπάσκετ

Στη συλλογική προσπάθεια των παικτών, που καλούνται να είναι ο ορισμός της ομάδας για να επιτύχουν το στόχο τους στο Ευρωμπάσκετ, εστίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας κατά την αναχώρηση της Εθνικής για το Ελσίνκι.

«Μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία θεωρώ ότι είμαστε ομάδα, θεωρώ ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και η βάση για να έρθουν τα αποτελέσματα», υπογράμμισε ο έμπειρος προπονητής.

«Σημαντικό κομμάτι είναι η αντιμετώπιση του κάθε παιχνιδιού ξεχωριστά. Θεωρώ ότι έχουμε μία πολύ καλή αίσθηση ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα, γιατί αξίζει σε αυτή την ομάδα», συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα «ζητήματα» που έβγαλε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας επισήμανε ότι «μέσα από την προετοιμασία και τα διάφορα φιλικά έχουμε δει κάποια πράγματα στα οποία είμαστε καλοί και πρέπει να τα κρατήσουμε και κάποια άλλα που πρέπει να διορθώσουμε και έχουν σχέση με την συγκέντρωση».

Ακόμη, ο κ. Μϊσσας ανέφερε ότι «πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ότι αφορά το κομμάτι του περιφερειακού σουτ. Είμαστε καλοί σουτέρ, χρειάζεται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη γιατί θα παίξει ρόλο αυτό το κομμάτι. Από πλευράς άμυνας, η διάρκεια σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αυτή είναι η προσέγγισή μας και βήμα-βήμα θα δούμε τι θα κάνουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει