Μπ. Ζάχος στο Marconi 96,1: Εκτιμώ ότι ο Μπέος δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος

ΗΧHTIKO: “Η παρακολούθηση του αποχευτευτικού της Αγριάς δεν ήταν σωστή, υπάρχει αστοχία, μάλλον θα χρειαστεί να ξανασκάψουν…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη μίλησε το πρωινό της Τρίτης ο πρώην Αντιδήμαρχος Αγριάς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, με το ψηφοδέλτιο της Νάνσυς Καπούλα, Χαράλαμπος Ζάχος, σχολιάζοντας την πρόσφατη δημοσκόπηση για τον Δήμο Βόλου, εκτιμώντας ότι ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος δεν θα είναι εκ νέου υποψηφίος και καταγγέλλοντας μη σωστή παρακολούθηση στο έργο του αποχετευτικού δικτύου της Αγριάς, στο οποίο καταγράφονται προβλήματα, όπως τόνισε.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ζάχος χαρακτηρίζοντας τις δημοσκοπήσεις φωτογραφία της μιας στιγμής, η οποία εξαρτάται πού την κάνεις, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές για τον Δήμο Βόλου, εκτιμώντας ότι ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλετε την άποψή μου και να την πω καθαρά; Δεν θα ‘ναι. Eκτίμηση κάνω. Χωρίς στοιχεία, είναι μια εκτίμηση. Το διαισθάνομαι. Έχει έναν τρόπο σκέψης, καλώς κακώς αυτός είναι, για άλλους είναι παραδεκτό, για άλλους είναι απαράδεκτο, με το καινούργιο Νόμο φαντάζει δύσκολος στις συνεργασίες τις πολιτικές, εκτιμώ ότι αυτά θα τα σκεφτεί και δεν θα θέλει ο συγκεκριμένος να είναι δήμαρχος να τον σέρνει ο ένας από εδώ και ο άλλος από εκεί”.

Αναφερθείς στο αποχετευτικό δίκτυο της Αγριάς, ο κ. Ζάχος είπε: “Κατά την εκτίμησή μου η παρακολούθηση του έργου δεν ήταν σωστή. Tα αντλιοστάσια δουλεύουν, φέρνουν νερό στο Βόλο χωρίς να έχει συνδεθεί η Αγριά… Από κάποια φρεάτια μπαίνει νερό μέσα. Υπάρχει αστοχία. Μάλλον θα χρειαστεί να ξανασκάψουν…”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει