Μπέος στο Marconi 96,1: Είμαστε οργανωμένοι, δεν πρόκειται να αφήσουμε την πόλη χωρίς κυκλοφορία

HXHTIKO: Καθησυχαστικός ο Δήμαρχος Βόλου, ενώ επανέλαβε την 24ωρη λειτουργία των Κοινωνικών Κέντρων για τους έχοντες την ανάγκη θέρμανσης και σίτισης

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Πέμπτης ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, επ’ αφορμής του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει και την περιοχή της Μαγνησίας.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Έχουμε προετοιμαστεί για την Σοφία, αλλά περιμένουμε και την Μαρία. Δε πα να έρθει όποιος θέλει, είμαστε τόσο οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα, ο κόσμος να καθησυχαστεί, η δημοτική αρχή είναι εδώ, οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα… Οι κεντρικές αρτηρίες και όλοι οι μεγάλοι δρόμοι δεν πρόκειται να κλείσουν, δεν πρόκειται να αφήσουμε την πόλη χωρίς κυκλοφορία…”.

Ερωτηθείς σχετικά επανέλαβε την 24ωρη λειτουργία των Κοινωνικών Κέντρων για τους έχοντες την ανάγκη θέρμανσης, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή εξασφάλισε και την σίτιση για όσους προσφύγουν στα Κέντρα, ενώ υπενθύμισε τα σημεία απ’ τα οποία θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί τις επόμενες ώρες αλάτι, για την καταπολέμηση του παγετού.

– Δημαρχείο Πορταριάς
– Κοινοτικό κτήριο Μακρινίτσας
– Κοινοτικό κτήριο Κατηχωρίου
– Κοινοτικό κτήριο Άλλης Μεριάς
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Ονουφρίου
– Δημαρχείο Ιωλκού
– Δημαρχείο Αρτέμιδας
– Κοινοτικό κτήριο Δράκειας
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Βλασίου
– Κοινοτικό κτήριο Αγ. Λαυρεντίου
– Δημαρχείο Αισωνίας
– Κοινοτικό κτήριο Σέσκλου
– Δημαρχείο Βόλου
– Δημαρχείο Νέας Ιωνίας
– Δημαρχείο Αγριάς”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει