Μπέος στον Κουμιώτη: Εάν ήμουν Δήμαρχος την εποχή Νάκου και Τζανή, ο Βόλος θα είχε χρυσά πεζοδρόμια

ΗΧΗΤΙΚΟ – Ο Δήμαρχος Βόλου ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών άλλων τριών μεγάλων έργων μέσα στον Μάιο: “Τον Μάιο ξεκινούν τα έργα του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, του δίδυμου αγωγού, με χρονοδιάγραμμα εννέα μηνών και η ανάπλαση στο Καπακλί – Αγ. Αναργύρους, που είχα υποσχεθεί…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής, με αφορμή τα εγκαίνια του 4ου Κυκλικού Κόμβου, ο Δήμαρχος Βόλους Αχιλλέας Μπέος, ανακοινώνοντας την έναρξη εργασιών άλλων τριών μεγάλων έργων μέσα στον Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά: “Δεν θα πω για τα έργα τα οποία είναι εν εξελίξει, τα γνωρίζετε, θα σας πω για δυο – τρία έργα που έρχονται. Μέσα στον Μάιο μπαίνει ο εργολάβος και ξεκινάει το Δημοτικό Θέατρο Βόλου, ξεκινάει με χρονοδιάγραμμα εννέα μηνών ο δίδυμος αγωγός μέσα στον Μάιο για τα λύματα, που όταν πάθαινε βλάβη πηγαίναν όλα τα λύματα στη θάλασσα, ξεκινάει η παιδική χαρά στο Καπακλί, στους Αγ. Αναργύρους και διαβάθμιση της ευρύτερης περιοχής και της πλατείας, με χώρους αναψυχής, παγκάκια κλπ. Το είχα υποσχθεί, ξεκινάει και αυτό τον Μάιο. Δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξω κάτι, μιλούν τα έργα από μόνα τους” για να συνεχίσει, λέγοντας:

“Την εποχή που ζούσε ο συγχωρεμένος ο Τζανής και ο Θανάσης ο Νάκος, που ερχόντουσαν τα χρήματα εδώ με καροτσάκια, εάν ήμουν εγώ, ο Βόλος θα είχε χρυσά πεζοδρόμια. Τί άλλο να πούμε;”.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει