Ν. Τόσκας: Άοκνος αγώνας από τα σώματα ασφαλείας

Το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας πράττει το καθήκον του επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, στο Πασχαλινό μήνυμά του.

Παράλληλα, ο κ. Τόσκας επεσήμανε πως τα σώματα ασφαλείας εργάζονται άοκνα για να εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, με γνώμονα τις αρχές του κράτους δικαίου και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το μήνυμα του Νίκου Τόσκα:

«Η φετινή εορτή του Πάσχα φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα για την έξοδο της χώρας από μια μακρά περίοδο σκληρής δοκιμασίας κατά την οποία ο λαός μας υποχρεώθηκε σε μεγάλες θυσίες.

Το μήνυμα της Ανάστασης είναι συνυφασμένο με την αναγέννηση και την ψυχική ανάταση. Σε εθνικό επίπεδο ο λαός μας ιστορικά έχει αποδείξει ότι ξεπερνά κάθε δοκιμασία όταν επιδεικνύει ομόνοια, ομοψυχία αλλά και σθένος.

Στον πατριωτικό αγώνα της χώρας, το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας πράττει το καθήκον του επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Με γνώμονα τις αρχές του Κράτους Δικαίου και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, εργάζονται άοκνα για να εμπεδώνουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες.

Εύχομαι θερμά σε όλους και ειδικά σε όσους αυτές τις ημέρες το καθήκον τούς υποχρεώνει να βρίσκονται μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα, υγεία, δύναμη και ειρήνη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει