Ν. Τόσκας: Έστειλαν απειλητική επιστολή στον Ν. Κοτζιά

Απειλητική επιστολή δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, όπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Τόσκας μιλώντας στον Ant1, στην επιστολή, που εστάλη χθες και έχει περιέλθει στα χέρια των αρχών, αναγραφόταν: «Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα». Η επιστολή ήταν ανυπόγραφη και οι έρευνες για τον εντοπισμό των αποστολέων βρίσκονται σε εξέλιξη

Remaining Time -0:00
Fullscreen
Mute
Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε «απαράδεκτη από κάθε πλευρά» την επιστολή και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς όπως είπε, «είναι προς το εθνικό συμφέρον να υπάρχει καλύτερο κλίμα».

Επισήμανε ακόμη πως «ο Νίκος Κοτζιάς κάνει με αριστοτεχνικές κινήσεις τις διαπραγματεύσεις, κάτω από τις εντολές του Πρωθυπουργού και το κλίμα δεν ορίζεται με τις δηλώσεις ακραίων, ούτε με απειλητικές επιστολές προς τον ΥΠΕΞ».

Ερωτηθείς σχετικά με την ομάδα «Ρουβίκωνας» και τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε ότι «οι ίδιοι οι Ρουβίκωνες λένε ότι έχουν πάνω από 100 συλλήψεις, ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει κάνει ‘σημαία’ τον Ρουβίκωνα».

«Ας μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο έχουμε αντιμετωπίσει τις περιοχές αυτές, στις οποίες έχει βελτιωθεί το κλίμα, χωρίς να έχουν εξαλειφθεί τα προβλήματα», είπε και συμπλήρωσε ότι, «είναι λάθος να βάζουμε στην ίδια ζυγαριά τα μεγάλα προβλήματα με τα μικρά που αφορούν σε κάποιους που πετάνε προκηρύξεις». «Δεν μπορεί να φυλάσσεται κάθε κτήριο για να μην πάνε κάποιοι να ρίξουν προκηρύξεις. Δεν κρύβουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, είτε λέγονται Εξάρχεια, είτε εθνικά θέματα» πρόσθεσε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει