Νέα, αθλητική εκπομπή “σφήνα” στην πρωινή ζώνη του Radio Marconi 96,1 F.M.

Μεγαλώνει η εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, “Όλα στη φόρα” καθημερινά από τις 8.00…

Στρατηγική αναδιάρθρωση παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες στο Radio Marconi 96,1 F.M., γεγονός που έγινε κάτι παραπάνω από εμφανές τόσο με την καθημερινή πλέον παρουσία του Αντώνη Κουμιώτη πίσω από το μικρόφωνο αλλά και την γνώμη ή το ρεπορτάζ έγκριτων δημοσιογράφων που σταθερά ακούμε από την εκπομπή του, όπως ο Σταύρος Λυγερός, ο Αντώνης Δελλατόλας, ο Γιάννης Ντάσκας, ο Μάκης Πολλάτος, o Παντελής Αρσένης κ.α. όσο όμως και με την προσθήκη της φωνής του Δημήτρη Καζάκη στη συχνότητα, ο οποίος πάντα είχε και έχει ένα από τα μεγαλύτερα ακροατήρια.

Στο κτίριο της λεωφόρου Λαρίσης, όπου ουσιαστικά φέτος γιορτάζουν τα 20+1 χρόνια παρουσίας στα ερτζιανά, πάντα πόνταραν στη δυνατή λεγόμενη πρωινή ζώνη, αυτή εξάλλου τους εξασφαλίζει εδώ και δύο ολόκληρες δεκαετίες τον πρωταγωνιστικό ρόλο και την οποία όπως φαίνεται έλαβαν την απόφαση να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο.

Κίνηση πρώτη η παραγωγή μιας νέας αθλητικής εκπομπής και όταν λέμε νέας, εννοούμε από φρέσκα πρόσωπα, νέα παιδιά, τα οποία αφενός δεν έχουν κουράσει και αφετέρου τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν πολλά και μάλιστα σε μία καλή αθλητική συγκυρία για την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας αλλά και του Βόλου, με την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, τις γυναίκες του Μιχάλη Καπουρνιώτη, να ξεκινούν την πορεία τους στην Α’ Εθνική Κατηγορία, το ποδόσφαιρο να παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την περιοχή αναβαθμισμένη ως διεθνή ναυταθλητικό προορισμό.

Ο Θανάσης Κόφφας και η Ματίνα Μανδαλάκη, δυο νέα παιδιά, θα ακούγονται καθημερινά και μάλιστα και εδώ έγκειται η στρατηγική του θέματος, “σφήνα” στην πρωινή ζώνη, από τις 11.30 έως τις 12.30.

Κακά τα ψέματα, ο Γιώργος Κουμιώτης ήταν και παραμένει ο αδιαμφισβήτητος leader της βολιώτικης ραδιοφωνίας, κάτι που, αν και εξαιρετικά μετριόφρονες εκεί στο Radio Marconi 96,1 F.M., το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, γι’ αυτό και προχωρούν με την παραπάνω στρατηγική κίνηση, δηλαδή όχι μόνο προσθέτουν μία νέα αθλητική εκπομπή, αλλά την ενισχύουν κιόλας, δίνοντας στους παρουσιαστές της ως κληρονομιά την πλειοψηφία των ακροατών που είναι συντονισμένοι εκείνη την ώρα.

Κίνηση δεύτερη και επίσης στρατηγική η διεύρυνση της εκπομπής του Γιώργου Κουμιώτη κατά μία ολόκληρη ώρα προς τα πίσω. Η τρίωρη δηλαδή εκπομπή (9.00 με 12.00), αντί να μειωθεί λόγω της αθλητικής προσθήκης, μετατρέπεται σε εκπομπή 3,5 ωρών, αφού θα ξεκινάει από τις 8.00 και θα ολοκληρώνεται στις 11.30.

Αυτό, το τελευταίο, η παρουσία δηλαδή του καπετάνιου των ερτζιανών την επιπλέον ώρα 8.00 με 9.00, έρχεται να προκαλέσει πονοκέφαλο στον ανταγωνισμό, οι εκπρόσωποι του οποίου μέχρι και σήμερα απολάμβαναν να μονοπωλούν στην ενημερωτική μπάντα των F.M. μέχρι τις 9.00, οπότε ξεκινούσε η εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη και σταδιακά οι ακροατές συντονίζονταν στο Radio Marconi 96,1 F.M.

Το στοίχημα; “Αυτός είναι και ο λόγος της εκτίμησης των ακροατών”, τονίζουν οι άνθρωποι του Radio Marconi 96,1 F.M., “ότι δεν υφίσταται κάποιο στοίχημα, παρά μόνο η ενημέρωση, το θάρρος της γνώμης και της άποψης και φυσικά το ελεύθερο βήμα των ακροατών”.

Το ζωντανό πρόγραμμα του Radio Marconi 96,1 F.M. από Δευτέρα 30 Οκτωβρίου:

08.00 – 11.30 Γιώργος Κουμιώτης
11.30 – 12.30 Θανάσης Κόφφας – Ματίνα Μανδαλάκη
12.30 – 14.00 Αντώνης Κουμιώτης
14.00 – 16.00 Δημήτρης Καζάκης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει