Νέο ηχηρό χτύπημα από τη Δίωξη Ναρκωτικών Βόλου στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών μετά από επιχείρηση μαμούθ

Εξαρθρώθηκε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με έδρα το Βόλο – Συνελήφθησαν τρεις φερόμενοι ως αρχηγός και μέλη της σπείρας, ενώ στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλα 18 άτομα

Γροθιά και συνάμα ξεκάθαρο μήνυμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών πέτυχαν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, με τη συνδρομή σχεδόν όλων των μάχιμων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, με την εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα με δράση που ξεπερνούσε τα όρια της Μαγνησίας, με έδρα πάντοτε το Βόλο.

Χειροπέδες, μεταξύ άλλων δύο, 19 και 25 ετών, με συγκεκριμένο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρόλο στην δομή της σπείρας και για τον φερόμενο ως αρχηγό της, έναν 30χρονο. Προσφάτως μάλιστα είχαν συλληφθεί άλλοι τρεις, εκ των οποίων οι δύο σε συνεργασία με τις αστυνομικές υπηρεσίες της Σαντορίνης.

Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται και άλλα 18 άτομα, 16 εκ των οποίων έχουν ήδη ταυτοποιηθεί.

Κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατασχέθηκαν συνολικά 1439,13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 435 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές, 4 αυτοκίνητα, 3 φιαλίδια, ένας φάκελος αλουμινίου με αναβολικά, δύο tablet, 9 κινητά τηλέφωνα και 25 κάρτες κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, τα κέρδη από τις ποσότητες ναρκωτικών που κατασχέθηκαν και από αυτές που είχαν διακινηθεί εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 25.000 ευρώ, ενώ συνολικά υπολογίζεται πως έχουν διακινήσει πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης και 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγούνται στην ανακρίτρια Βόλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει