ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ στο Βόλο με νέα εξαφάνιση, αυτή τη φορά ενός 60χρονου

Χάθηκε από την ίδια συνοικία που πριν λίγες ημέρες χάθηκε 87χρονος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Αργαλαστή Πηλίου

Νέο θρίλερ εξαφάνισης συγκλονίζει το Βόλο και απασχολεί τις αρχές και μάλιστα εξελίσσεται από το πρωινό της Δευτέρας, πριν καν δηλαδή ακόμα εντοπιστεί το απόγευμα της Τρίτης στην Αργαλαστή Πηλίου νεκρός ο 87χρονος Αντώνης Καλαντζής, που εξαφανίστηκε την Πέμπτη από την ίδια συνοικία, αυτήν της Ν. Δημητριάδας.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 60χρονο συνταξιούχο Γιώργο Γιαβή, ο οποίος εξαφανίστηκε από την Ν. Δημητριάδα Βόλου το πρωινό της Δευτέρας, φεύγοντας από το σπίτι του, στο οποίο πραγματοποιεί ανακαίνιση, ώστε να πάει με το αυτοκίνητό του σε κατάστασημα ηλεκτρικών ειδών και εν συνεχεία να επιστρέψει ώστε να συννενοηθεί με τα συνεργεία.

Όπως έγινε γνωστό, στο κατάστημα δεν πήγε ποτέ, ενώ λίγες ώρες αργότερα απενεργοποιήθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο όσο ήταν εν λειτουργία δεν απαντούσε.

Μέχρι στιγμής και παρά τις όποιες έρευνες, δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του, ενώ δεν έχει βρεθεί και το όχημά του.

Το αυτοκίνητό του είναι μάρκας HYUNDAI, χρώματος μαύρου και με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΖ3637, με έντονο χαρακτηριστικό του το μαύρο ματ καπό. Ο ίδιος φορούσε τζιν μπλε παντελόνι και μπλέ μπλούζα τύπου πόλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει