ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ: Στο +1, με παρέμβαση Μαραβέγια, η θέση χειρουργού στην προκήρυξη για τις θέσεις γιατρών

Προκηρύχθηκαν 6 θέσεις Επιμελητών Β’, δύο βιοπαθολογίας – εργαστηριακής ιατρικής, μία εσωτερικής παθολογίας, μίας καρδιολογίας, μία ωτορυνολαρυγγολογίας και μία χειρουργικής

Με την παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, ζητώντας του την αναθεώρηση της τελικής λίστας ιατρικού προσωπικού που ενέκρινε η 5 ΥΠΕ και την προσθήκη θέσης ειδικότητας χειρουργού, η οποία τελικώς εντάχθηκε, βγήκε η προκήρυξη 6 θέσεων γιατρών για το Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Τελικώς, οι θέσεις οι οποίες προκηρύσσονται, μετά την παρέμβαση Μαραβέγια, είναι έξι στον αριθμό και αφορούν σε δύο βιοπαθολογίας – εργαστηριακής ιατρικής, μία εσωτερικής παθολογίας, μίας καρδιολογίας, μία ωτορυνολαρυγγολογίας και μία χειρουργικής.

Όπως έγινε γνωστό, οι υποψηφιότητες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει την 23/09/2021 ώρα 12:00 (μεσημέρι) και λήγει την 07/10/2021 ώρα 12:00 (μεσημέρι).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει