Ο Άγγελος Αγραφιώτης στη Σύσκεψη του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ

Αγραφιώτης: “Απαιτείται ο επανασχεδιασμός της ΕΛΑΣ…”

Στη σύσκεψη του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ συμμετείχε ως μέλος ο Άγγελος Αγραφιώτης, που είναι και έλος της αντίστοιχης Γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας.

Στη σύσκεψη, της οποίας προήδρευσε ο υπεύθυνος του Τομέα κ. Θεολόγος Μίντζας, τα μέλη του Τομέα είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με την τρέχουσα επικαιρότητα, σε ζητήματα που αφορούν την αρμοδιότητα του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, τις προτάσεις του Τομέα που σχετίζονται με την ασφάλεια του Πολίτη, καθώς και τον ορισμό ομάδων εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της συζήτησης τα μέλη του Τομέα ανέλυσαν διεξοδικά ζητήματα που σχετίζονται με επικείμενες ενέργειες του Τομέα σε θέματα της ΕΛ.ΑΣ του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και της Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Αγραφιώτης κατά την τοποθέτησή του επεσήμανε πως απαιτείται ο επανασχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ., αφού ληφθούν υπόψη οι υπάρχουσες υποδομές, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός αλλά και η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού που παρουσιάζεται σε όλη την Ελλάδα, σε συνδυασμό με την εγκληματικότητα και τις μορφές της, που διαφοροποιούνται ανά περιοχές στη χώρα.

Με τη σειρά του ο κ. Μίντζας σημείωσε, μεταφέροντας μήνυμα της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, ότι, με δεδομένη την δυσχερή κατάσταση που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στη χώρα σε θέματα αρμοδιότητας του Τομέα, τα μέλη του Τομέα θα πρέπει να συνεχίσουν, αλλά και να εντείνουν, την πολύ πλούσια δράση που έχουν αναπτύξει, καθώς και τις επαφές τους με τη βάση των ψηφοφόρων του Κινήματος Αλλαγής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει