Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στη Ν. Ιωνία την επομένη των εκλογών

Διαβάστε την ανακοίνωση,όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στον τόπο που μεγάλωσε, τη Ν. Ιωνία Βόλου, βρέθηκε ο εκ νέου εκλεγμένος Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος την επομένη των εκλογών, στις 08/07/2019.

Ο Βουλευτής συνομίλησε με τον απλό κόσμο της Ν. Ιωνίας, τον κόσμο που  την περασμένη Κυριακή στήριξε με την ψήφο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία και έδωσε το μήνυμα για συνέχιση του αγώνα, ώστε να μην χαθούν όλα όσα κερδίσαμε τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Σύμφωνα με το Βουλευτή «με ποσοστό 31,53% πανελλαδικά, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποτελεί τον κυρίαρχο εκφραστή των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων στον τόπο μας. Ο κόσμος της Ν. Ιωνίας, του Βόλου και της Μαγνησίας γενικότερα, στις πρόσφατες εκλογές έδειξε για ακόμα μία φορά το προοδευτικό του πρόσωπο. Οι απλοί άνθρωποι, οι νέοι, οι εργαζόμενοι, οι μαγαζάτορες, οι άνθρωποι του μεροκάματου, είναι αυτοί που “έβαλαν πλάτη” για να βγει επιτέλους η χώρα από τη δημοσιονομική προσαρμογή των μνημονίων. Τώρα, πρωταρχικό μας στόχο θα πρέπει να αποτελεί η μεγαλύτερη δυνατή ανακούφισή τους. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας και την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει