Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος στον Αλμυρό για την Ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Στον Αλμυρό, στο Πολιτιστικό Κέντρο, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, για την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Βαγγέλη Χατζηκυριάκου, του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού, των μελών των νέων Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων και των Προέδρων.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. κ. Ιγνάτιος παρουσία των βουλευτών, εκπροσώπων των Αρχών, του κλήρου της περιοχής και πλήθους κόσμου.

Ο Βουλευτής είχε εγκάρδια συνομιλία με το νέο Δήμαρχο και μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και ευχήθηκε καλή θητεία και καλή συνεργασία σε όλους με γνώμονα, πάντα, την ανάπτυξη της περιοχής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στη συνέχεια, αμέσως μετά την τελετή, η βραδιά έκλεισε με την παρουσία του σε μια υπέροχη Χορωδιακή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Αλμυρού με εκτέλεση τραγουδιών από “Το Άξιον Εστί” (Θεοδωράκη – Ελύτη), από την τετράφωνη Μικτή Χορωδία Αλμυρού με τη Μικτή Χορωδία “ΠΑΝΟΡΑΜΑ” Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη και τη Χορωδία “ΘΑΜΥΡΙΣ”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει