Ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραΐσκος ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντά του

Παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, υποστράτηγου Βασίλη Καραπιπέρη

Και επισήμως ανέλαβε τα καθήκοντα της Διεύθυνσης της Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραΐσκος, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, υποστράτηγου Βασίλη Καραπιπέρη.

Ο κ. Καραΐσκος κατά την ομιλία στις γυναίκες και στους άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, τόνισε μεταξύ άλλων:

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα ότι, η Ηγεσία του Σώματος μετά τις πρόσφατες κρίσεις και τις τοποθετήσεις – μεταθέσεις των Ανώτερων Αξιωματικών, μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας
με βοηθούς, τους συμμαθητές μου στη Σχολή Αξιωματικών, Αστυνομικούς Διευθυντές Μιλτιάδη ΑΛΕΞΑΚΗ και Αθανάσιο ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ.

Η τιμή αυτή είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί αναλαμβάνω τη διεύθυνση όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας, παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από έναν άξιο Αξιωματικό και Διευθυντή Αστυνομίας, τον Ταξίαρχο Βασίλειο ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων των προκατόχων μου, καθώς και όλων εσάς, Αξιωματικών, Υπαξιωματικών, Αστυφυλάκων και Πολιτικών Υπαλλήλων, η Διεύθυνσή μας βρίσκεται σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση της τοπικής κοινωνίας.

Αισθάνομαι λοιπόν την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς, για τον καθημερινό αγώνα που δίνετε, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη του τεράστιου έργου που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Παράλληλα, αυτή την ιδιαίτερη στιγμή θα ήθελα να θυμηθούμε και να τιμήσουμε όλους εκείνους τους συναδέλφους, οι οποίοι, ασκώντας το λειτούργημα του αστυνομικού, έφυγαν αδόκητα από κοντά μας, είτε εν ώρα υπηρεσίας είτε και εκτός αυτής.

Γνωρίζω τις ιδιομορφίες και τα προβλήματα της περιοχής μας πολύ καλά, καθώς αγωνιζόμαστε μαζί δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, όπως γνωρίζω πολύ καλά και τις δυνατότητές μας.

Για το λόγο αυτό, δεσμεύομαι ότι, θα διαθέσω όλες μου τις δυνάμεις, για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας, τόσο ως άτομα όσο και ως Υπηρεσίες.

Προστατεύουμε και υπηρετούμε τους πολίτες.

Για το σκοπό αυτό, βρισκόμαστε καθημερινά στις επάλξεις του καθήκοντος, ανάμεσα στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη την προστασία και τη βοήθειά μας.

Βασικός γνώμονας της δράσης μας είναι ο ανθρωποκεντρικός της χαρακτήρας, τόσο στις μεταξύ μας σχέσεις όσο και στις σχέσεις μας με τους πολίτες.

Στόχοι μας είναι:
– Η περαιτέρω θωράκιση του αστυνομικού κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας.
– Η περαιτέρω αναβάθμιση των Αστυνομικών Υπηρεσιών.
– Η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.
– Η εξωστρεφής δράση και συνεργασία με την τοπική κοινωνία.

Είμαι βέβαιος ότι, όλοι σας, Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Αστυφύλακες και Πολιτικοί Υπάλληλοι θα συνεχίσετε να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό, για την επίτευξη των στόχων μας και την εκπλήρωση της αποστολής μας, υπό την καθοδήγηση της Ηγεσίας μας και του κ. Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας.

Πιστεύω ότι, με τη βοήθεια του Θεού και της Παναγίας θα έχουμε όλοι υγεία και δύναμη, για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει