Ο Δήμαρχος Πρεβεζάνος έφερε την Σκιάθο στο επίκεντρο της μεγάλης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βερολίνου

Έχοντας στο πλευρό του τους δυνατότερους επιχειρηματίες τουρισμού του νησιού και περίπτερο 18 τ.μ. ειδικά για τον Δήμο της Σκιάθου

Με περισσότερους από 10.000 εκθέτες, από περισσότερες από 181 χώρες άνοιξε τις πύλες της, η τουριστική έκθεση ITB 2019, την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Ο Δήμος Σκιάθου συμμετείχε στην έκθεση για πρώτη φορά με δικό του περίπτερο 18 τ.μ., όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζεται ως εξής:

“Το Δήμο Σκιάθου εκπροσώπησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Πρεβεζάνος, ενώ αρκετά μεγάλη ήταν και η παρουσία επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην Σκιάθο, με τα μηνύματα να είναι θετικά για την τουριστική κίνηση του 2019, αλλά ταυτόχρονα να περιγράφεται και η αβεβαιότητα που υπάρχει σε πολλούς Ευρωπαίους ταξιδιώτες εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης πολλών Ευρωπαϊκών χωρών, αλλά και την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζεται για την Τουρκία και Αίγυπτο που πλεονεκτούν προσφέροντας χαμηλότερες τιμές.

Ο Δήμος Σκιάθου ενοικιάζοντας χώρο 18 τ.μ. για πρώτη φορά, έδωσε την ευκαιρία στους επιχειρηματίες του νησιού για καλύτερη προώθηση του προορισμού, στοχεύοντας έμπρακτα στην γερμανική αγορά, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 160.000 επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της έκθεσης, με το περίπτερο της Σκιάθου να κερδίζει εντυπώσεις και θετικά σχόλια.

Η παρουσία του Δήμου Σκιάθου, στη τουριστική έκθεση ITB (06-10/03/2019), κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη, ανανεώνοντας το ραντεβού του για την ITB του 2020”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει