Ο δήμαρχος Πρεβεζάνος εισηγήθηκε, το Δ.Σ. Σκιάθου ομόφωνα αποφάσισε την ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος με 50.000 ευρώ

Δήμαρχος Πρεβεζάνος στο Radio Marconi 96,1 F.M.: “Ήταν πολύ συγκινητικό ότι όλες οι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου συναίνεσαν, ψήφισαν και μάλιστα με πολύ θέρμη, να δοθούν τα χρήματα για τα ορφανά…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Αντώνη Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Τετάρτης ο δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος, στον απόηχο της ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας για την ενίσχυση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος με 50.000 ευρώ.

Η εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο ήρθε από τον ίδιο τον δήμαρχο, γνωστό για την ευαισθησία του σε τέτοιου είδους θέματα, λόγω και της ιδιότητας του γιατρού, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι την αντιμισθία του προσφέρει στο ταμείο του δήμου Σκιάθου.

“Ήταν πολύ συγκινητικό ότι όλες οι πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου συναίνεσαν, ψήφισαν και μάλιστα με πολύ θέρμη, να δοθούν τα χρήματα για τα ορφανά…”, δήλωσε ο δήμαρχος στο Radio Marconi 96,1 F.M. χαρακτηριστικά και εξήγησε τους λόγους της συγκεκριμένης επιλογής, δηλαδή της ενίσχυσης του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος συγκεκριμένα, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά το σπίτι 65 ορφανών παιδιών, το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοσχερώς στην φονική πυρκαγιά στον Νέο Βουτζά.

Εξάλλου σε ανακοίνωση του δήμου Σκιάθου, τόσο ο δήμαρχος, όσο και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων που τόσο άδικα χάθηκαν στην Ανατολική Αττική, τονίζοντας ότι η Σκιάθος πενθεί μαζί τους.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει