Ο δήμαρχος Σκιάθου Τζούμας στο Marconi 96,1 για τουρισμό, δρομολόγια, υγειονομική ενίσχυση του νησιού και Κουκουναριές

ΗΧΗΤΙΚΟ: “Θα ‘ναι ένα δύσκολο καλοκαίρι… Θα προσπαθήσουμε να διαθέσουμε αποθέματα στις επιχειρήσεις που θα πληγούν… Οι Έλληνες ας στηρίξουμε τους ελληνικούς προορισμούς…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε το πρωινό της Παρασκευής ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

Αναφερθείς στην δημιουργηθείσα κατάσταση και στις προβλέψεις στο κομμάτι του τουρισμού, ο κ. Τζούμας εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένος, τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι, προτρέποντας μάλιστα τους Έλληνες να στηρίξουν για φέτος τους ελληνικούς προορισμούς.

Ο δήμαρχος της Σκιάθου αποκάλυψε επίσης ότι γίνονται προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ώστε από τα ταμειακά αποθέματα να βοηθηθούν επιχειρήσεις που θα πληγούν.

Ο κ. Τζούμας αναφέρθηκε και στην ανάγκη υγειονομικής ενίσχυσης του νησιού, ενώ σχολίασε και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικά διάστημα σχετικά με τα δρομολόγια από και προς τις Β. Σποράδες.

Τέλος και ερωτηθείς σχετικά από τον δημοσιογράφο, αναφορικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα για τις Κουκουναριές και για το κατά πόσο κάποιοι πρώην αιρετοί ενδεχομένως είχαν εμπλακεί σε τέτοιο βαθμό με το θέμα με αποτέλεσμα να μπερδέψουν τα πράγματα, ο δήμαρχος δήλωσε ότι η έρευνα συνεχίζεται και προς αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή της αναζήτησης ευθυνών από προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα από την συνέντευξη στο Radio Marconi 96,1 F.M.:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει