Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Ν. Ιωνίας διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Ε.Σ.Β.

Διαβάστε την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Ο καθένας από εμάς κάνει κάτι τόσο μικρό, αφιερώνει λίγο χρόνο και προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο και σπουδαίο, δίνει αίμα και σώζει το συνάνθρωπό του. Δυστυχώς, πολλοί συνάδελφοι έμποροι βρίσκονται σε ασθενή κατάσταση ή ταλαιπωρούνται από χρόνιες παθήσεις, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου θεωρεί ιερό καθήκον όλων των συναδέλφων να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.

Δεν κοστίζει και είναι πολύτιμο δώρο για όλους!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου υπό τη σκέπη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας « Η Αλληλεγγύη » έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος για να μπορεί να χορηγεί δωρεάν αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη και να βοηθά τους συναδέλφους εμπόρους κι επιχειρηματίες σε δύσκολες στιγμές.

Το καθήκον είναι ιερό, δίνουμε λίγο αίμα για να σώσουμε ζωές, να βοηθήσουμε όσους έχουν ανάγκη, να δείξουμε έμπρακτα το αίσθημα αλληλεγγύης και συναδελφικότητας.

Ας διαθέσουμε δέκα λεπτά από το χρόνο μας την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9:00 π.μ. με 13:00 μ.μ., στον εξωτερικό χώρο του ιερού ναού Αγ. Νικολάου, όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου.

Όσοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα, δηλαδή δεν πάσχουν από κάποια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια ή χρόνιο νόσημα και είναι άνω των 18 ετών, θα ήταν φρόνιμο το βράδυ πριν την αιμοδοσία να έχουν κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες, να μην έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και να έχουν φάει ένα καλό πρωινό λίγες ώρες πριν.

Η πρόσκληση δεν αφορά μόνο τους εμπόρους, επιχειρηματίες και τα συγγενικά τους πρόσωπα αλλά και όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της «Τράπεζας Αίματος Ε.Σ.Β.».

Η ανάγκη είναι μεγάλη! Η προσφορά ανεκτίμητη! Μην το αγνοείτε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει