Ο Γιώργος Τόρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Αχιλλέα Μπέου

“Το έργο του Μπέου έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην θετική εξέλιξη της πόλης μας και προοιωνίζεται ένα πολύ καλύτερο μέλλον…”

Ο γνωστός επιχειρηματίας και ποδοσφαιρικός παράγοντας του Βόλου, κ. Γιώργος Τόρης με δήλωσή του ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, με την αυτοδιοικητική παράταξη του Δημάρχου κ. Αχιλλέα Μπέου.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του αναφέρει:

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την πορεία των πραγμάτων της πόλης μας, όπου πολλά και σημαντικά πράγματα διακυβεύονται, θεωρώ ότι χρέος μου είναι να συνεισφέρω με όσες δυνάμεις διαθέτω και να ανταποδώσω κάποια πράγματα από όσα εκείνη μου έχει προσφέρει.

Για το λόγο αυτό κατέρχομαι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την γνήσια αυτοδιοικητική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» του Δημάρχου Αχιλλέα Μπέου, το έργο του οποίου έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην θετική εξέλιξη της πόλης μας και προοιωνίζεται ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Για όσους φίλους ενδεχομένως, επηρεασμένοι από οπαδικά αισθήματα, διατυπώσουν επιφυλάξεις, ή και αμφισβητήσεις, για την επιλογή μου αυτή, διευκρινίζω και βεβαιώνω ότι είναι παντελώς ανεξάρτητη από τα αισθήματα που έχω και θα συνεχίσω για πάντα να έχω προς την ομάδα που αγαπώ και τόσο χρόνια με κάθε τρόπο υπηρετώ, τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ωστόσο η κρισιμότητα των στιγμών και η πιθανότητα η πόλη μας, ο Βόλος που αγαπάμε και ονειρευόμαστε, από τη σημερινή αναγεννητική και αναπτυξιακή του τροχιά να διολισθήσει και πάλι σε εποχές μιζέριας και αποτελμάτωσης και η επιθυμία μου να αποτρέψω μια τέτοια δυσοίωνη προοπτική, δεν μου επιτρέπουν, όπως πιστεύω και σε κανένα πολίτη, την πολυτέλεια να λειτουργήσω με κίνητρα άλλα από το συμφέρον της πόλης και των πολιτών.

Διαχωρίζοντας, λοιπόν, τα πράγματα και κρίνοντας με ψυχραιμία και νηφαλιότητα συστρατεύομαι με τη Δημοτική Παράταξη του Αχιλλέα Μπέου στον αγώνα για τον Βόλο του 21ου αιώνα, της ανάπτυξης, της ευημερίας και της δημιουργίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει