Ο ιδιοκτήτης του iRepair Βόλου στο Marconi 96,1: Για το 99% των συσκευών έχουμε άμεση επισκευή και λύσεις για όλα!

ΗΧΗΤΙΚΟ – ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ: “Ο Βόλος έχει πάρα πολύ καλούς ανθρώπους. Λειτουργώ με το συναίσθημα σε συνδυασμό με το επιχειρείν. Τον Βόλο τον επέλεξα με συναισθηματικά κριτήρια…”

Στο Radio Marconi 96,1 F.M. και στην εκπομπή του Γιώργου Κουμιώτη, μίλησε πριν από λίγες ημέρες ο ιδιοκτήτης του υποκαταστήματος της iRepair στο Βόλο, Νίκος Σταυρακάκης.

Το υποκατάστημα της iRepair, επί της οδού Ιάσονος 69, με τηλ. 24210 34221

Ο κ. Σταυρακάκης, ένας από τους ανθρώπους που επένδυσαν στον κλάδο της επισκευής συσκευών, όπως smartphones, laptops, tablets κ.α., μέσω της συνεχώς ανερχόμενης iRepair, μίλησε αναλυτικά τόσο για το υποκατάστημα του Βόλου, όσο και για τον κλάδο, εξηγώντας μεταξύ άλλων γιατί επέλεξε τη πόλη του Βόλου.

Αναφερθείς στην ταχύτητα των επισκευών ο κ. Σταυρακάκης εξήγησε: “Εμείς είμαστε ένα κατάστημα το οποίο έχει πλήρη επάρκεια κι αυτό είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Κάνουμε άμεσες επισκευές. Είτε είναι tablet, είτε είναι laptop, είτε είναι κινητό τηλέφωνο.

Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο: 09:00 – 15:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
9:00 – 15:00 & 18:00 – 21:00

Για το 99% των συσκευών έχουμε άμεση επισκευή. Έχουμε επάρκεια, έχουμε αποθήκη, έχουμε υποστήριξη. Πέραν όμως από το ανοιχτό service, είμαστε μία εταιρεία η οποία είναι προσανατολισμένη στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση του πελάτη. Θα έρθετε και θα γνωριστούμε, θα γίνουμε φίλοι, θα μας απευθύνεστε με το μικρό μας όνομα”.

“Ο Βόλος έχει πάρα πολύ καλούς ανθρώπους, λειτουργώ με το συναίσθημα σε συνδυασμό με το επιχειρείν. Το Βόλο τον επέλεξα με συναισθηματικά κριτήρια”, δήλωσε για την επιλογή του να επενδύσει και στο κατάστημα της iRepair του Βόλου, ο οποίος του θυμίζει, όπως είπε, την ιδιαίτερη πατρίδα του την Αλεξανδρούπολη, στην οποία επίσης δραστηροποιείται στον κλάδο.

“Είναι ένας κλάδος με παρόν και μέλλον. Και η iRepair, η οποία ξεκίνησε από ένα μικρό εργαστήριο στην Άνω Γλυφάδα, έφτασε να είναι ηγέτης στην Ελλάδα”, τόνισε με υπερηφάνεια αναφερθείς στα σχεδόν 40 υποκαταστήματα της εταιρείας σε ολόκληρη τη χώρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει